Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Ce au descoperit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în farfurii, în a doua probă de bootcamp

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții care au rămas în competiție au încercat să dea tot ce au avut mai bun ca să prindă un loc în echipe. La un moment dat, în timp ce se plimbau pe la bancurile de lucru și degustau preparatele, jurații au făcut o descoperire neașteptată.

Colaj cu Chefii și concurenții în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții care au rămas în competiție au încercat să dea tot ce au avut mai bun ca să prindă un loc în echipe. | Antena 1

În cea de-a doua probă de bootcamp, cei 60 de concurenți rămași în competiție au fost împărțiți în serii și s-a gătit pe rând. Atunci când timpul alocat gătitului s-a scurs, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să deguste farfurie după farfurie. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce se află în farfuriile a trei concurenți.

Ce au descoperit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în farfuriile unor concurenți, în a doua probă de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 11

După prima probă de bootcamp, 80 de concurenți au părăsit competiție și cei rămași au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să prindă un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Timp de 60 de minute, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a pregăti o rețetă de salată caldă. Unii au înțeles tema, alții nu și s-au bazat pe tot felul de improvizații. Au fost și momente când concurenții au dorit să facă un preparat, dar pe la mijlocul probei au realizat că decizia n-a fost una bună și s-au apucat de gătit cu totul și cu totul altceva.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Care sunt culorile echipelor din sezonul 11. Ce au făcut concurenții la doua probă din bootcamp

La final, când cronometrul s-a oprit, a venit momentul ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să deguste preparatele.

„În momentele alea ne dorim să fim oriunde altundeva, chiar și să spargi pietre într-o carieră de piatră. Nu știu, oriunde!”, a zis Daniel Dragomir plin de emoții, chiar înainte ca chefii să înceapă degustarea preparatelor de la această probă de bootcamp.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a gătit alături de cele două fiice. Cum a reacționat juratul

Farfurie după farfurie, chefii au analizat atent fiecare salată și au încercat să își dea seama cine are stofă de bucătar și merită să meargă mai departe și să primească o tunică. La un moment dat, când au ajuns la ultimul banc de lucru, chefii au avut surpriza să descopere că trei concurenți au făcut cam același preparat. Reacția unuia dintre jurați a fost neașteptată.

„Au copiat în ultima bancă. Mult, mult rău”, a zis Florin Dumitrescu, la final.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Alex Furman a trecut printr-o accidentare dureroasă în bootcamp. Ce a pățit... Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Florin Dumitrescu, reacție inedită atunci când a degustat farfuria lui Mario Zahariea. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x