Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Chefii, puși să gătească folosind Ayam Cemani. Ce bonus aduce amuleta 17

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat ce avantaj aduce amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonul 10. Când au văzut cu ce ngredient trebuie să gătească, chefilor nu le-a venit să creadă.

colaj foot cu gina pistol, catalin scarlatescu si florin dumitrescu la chefi la cutite Galerie
Gina Pistol i-a surprins pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu cu avantajul adus de amuleta 17, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Amuleta 17 este ultima de la Chefi la cuțite sezonul 10, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au propus să dea tot ce au mai bun pentru a pune mâna pe ea. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a anunțat cu ce ingredient neașteptat trebuie să gătească chefii.

Ce avantaj aduce amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonul 10

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria Chef la cuțite pentru a descoperi ce bonus aduce amuleta 17, ultima de la Chefi la cuțite sezonul 10. Extrem de nerăbători, aceștia au așteptat cu mult interes să afle ce le va spune Gina Pistol.

„Cam liniștiți așa, cam relaxați. Vă este frică e proba de astăzi?”, a întrebat îndrăgita prezentatoare a emisiunii.

„Sub cloșuri se poate ascunde orice”, a zis Florin Dumitrescu, plin de emoții.

„Eu tot sper să fie lăcustele alea vii”, a spus Sorin Bontea, conștient fiind de teama uriașă a lui Florin Dumitrescu față de lăcuste și ingredientele care „mișcă”.

Surpriza a fost una extrem de plăcută atunci când frumoasa Gina Pistol a anunțat faptul că degustarea va fi făcută de Marian Cernat. Emoțiile au crescut însă atunci când a ieșit la iveală ce avantaj important aduce amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonul 10.

„Îi poți lua pe ceilalți chefi să lucreze pentru tine și echipa ta timp de 30 de minute dintr-o probă”, fost bonusul neașteptat anunțat de Gina Pistol.

Totuși, bucuria inițială a dispărut atunci când chefii și-au amintit ce rivalități și păreri diferite despre gătit există între ei, de fapt, motiv pentru care amuleta poate să aducă fie noroc, fie ghinion.

Dar cea mai mare surpriză dintre toate a fost la final, atunci când Gina Pistol a dezvăluit ce urmează.

„Sper din suflet să nu vedeți negru în fața ochilor!”, a zis ea, extrem de amuzată.

„Zici că e brontozaur!”, a zis Bontea uimit.

„Am ridicat și am văzut o creatură închisă la culoare, părea un pui de dinozaur de la distanță”, a mai zis Florin Dumitrescu.

Apoi, Gina Pistol a anunțat faptul că cei trei chefi trebuie să gătească Ayam Cemani, o rasă rară de pui de culoare neagră din Indonezia. Și fiindcă timpul alocat gătitului este scurt, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au apucat imediat de gătit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefii dau ultima bătălie pentru amuletă din sezonul 10. Monica Bîrlădeanu vine să gătească pentru jurați un preparat ne... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Monica Bîrlădeanu i-a impresionat pe jurați cu rețeta ei de ciorbă. Ce ingredient a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x