Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 17, ultima din acest sezon. Ce s-a întâmplat în culise

Marian Cernat a anunțat cine a câștigat amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonl 10. Verdictul a adus un val puternic de reacții și discuții aprinse în culise.

colaj foto cu marian cernat, gina pistol si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Marian Cernat a anunțat cine a câștigat amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ultima amuletă din acest sezon Chefi la cuțite aduc un bonus extrem de puternic. Ca s-o câștige însă, chefii au fost puși să gătească rețete folosind Ayam Cemani, o specie de pui ce are carnea neagră. Marian Cernat a fost cel care a degustat preparatele și a decis cine a câștigat amuleta 17 de la Chefi la cuție sezonul 10.

Cine a câștigat amuleta 17 de la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce s-a întâmplat în culise

Ultima amuleta de la Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o provocare de zile mari pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, Gina Pistol a reușit să îi surprindă pe toți cu un bonus uriaș: „Îi poți lua pe ceilalți chefi să lucreze pentru tine și echipa ta timp de 30 de minute dintr-o probă”. Când au auzit despre ce este vorba, cei trei și-au propus să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga ultima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Totuși, zâmbetul a fost înlocuit de uimire atunci când cloșurile s-au ridicat și chefii au descoperit ingredientul cu care au fost puși să gătească: Ayam Cemani, o specie de pui cu carnea de culoare neagră. Singura veste care a părut să îi bucure pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost aceea că degustarea va fi făcută de Marian Cernat, cel care se ocupă ca chefilor și concurenților să nu le lipsească nimic, la Chefi la cuțite. Când timpul de gătit s-a terminat, farfuriile au fost trimise la degustare și juratul a încercat să decidă care este farfuria care este mai bună decât toate celelalte.

Folosind Ayam Cemani, Florin Dumitrescu a ales să gătească rasol de pui, Cătălin Scărlătescu a mizat pe un pui cu spanac și morcovi cu sos de soia și ghimbir, iar Sorin Bontea a ales să facă o tocăniță cu sos de vin. Marian Cernat a gustat din fiecare farfurie și a încercat să analizeze nu doar gustul, ci și aspectul, tehnicile folosite, texturile și combinațiile de ingrediente.

La final, după degustare, acesta și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 și a anunțat faptul că amuleta 17 a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu.

„Ai început să dai șpagă!”, au zis rivalii acestuia în culise, atunci când el i-a făcut un dar neașteptat lui Marian Cernat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Monica Bîrlădeanu i-a impresionat pe jurați cu rețeta ei de ciorbă. Ce ingredient a ... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Ionuț Mogoș a încins spiritele la masa juraților. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x