Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Monica Bîrlădeanu i-a impresionat pe jurați cu rețeta ei de ciorbă. Ce ingredient a folosit

Monica Bîrlădeanu a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a-i surprinde pe jurați cu un preparat cu totul și cu totul special.

colaj foto cu monica birladeanu si ciorba gatita de ea la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Monica Bîrlădeanu a făcut senzație cu rețeta sa de ciorbă la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o vedem pe superba Monica Bîrlădeanu, care a decis să participe la îndrăgitul show culinar pentru a arăta tuturor cât de bine se pricepe la gătit. Când au descoperit însă ce se află în farfurie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost d-a dreptul uimiți.

Monica Bîrlădeanu a făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Stând de vorbă cu Gina Pistol, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit faptul că nu și-a dorit în mod special să ajungă actriță, ci că acest lucru a venit de la sine. Deși a făcut facultatea de drept, în paralel a jucat în reclame și a dat chiar și probe pentru rubrica meteo, dar i s-a spus că nu e făcută să apară în fața camerelor de filmat. Destinul avea totuși să demonstreze cu totul și cu totul altceva.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Monica Bîrlădeanu a ales să pregătească o ciorbă bună după beție. Preparatul moldovenesc conține multe legume, dar și un ingredient surpriză, ce promite să îi surprindă pe jurații Chefi la cuțite sezonul 10.

În timp ce gătea rețeta de diresală, celebra actriță a dezvăluit detalii surprinzătoare din cariera ei. Am aflat cum au influențat-o unele filme, ce fel de om este în spatele camerelor de fiilmat, dar și cum a ajuns să cunoască faima.

Apoi, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut cine se afla în spatele ușilor, de fapt.

„Wow, ce surpriză!”, a fost reacția chefilor atunci când au văzut.

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit că se pricepe la ciorbe și la ardei umpluți, dar că gătește mai mult pentru aplauze, adică pentru cei apropiați. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut că a primit trei cuțite din partea juraților, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost luați prin surprindere atunci când au auzit cu ce a fost acrită ciorba, de fapt. Despre ce ingredient este vorba? Află totul urmărind clipul video de mai sus de la Chefi la cuțite

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Chefii, puși să gătească folosind Ayam Cemani. Ce bonus aduce amuleta 17... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 17, ultima din acest sezon. Ce s-a întâmplat în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x