Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Amuleta 19 aduce un avantaj neașteptat! De ce s-au certat chefii

În ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a mai pregătit acum frumoasa Gina Pistol.

Amuleta 19 i-a surprins din plin pe cei trei jurați „Chefi la cuțite”

Antena 1

Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar aduce în fiecare ediție o amuletă puternică, ce poate fi folosită de către jurați în cadrul bătăliilor pe echipe și nu numai.

În sezonul anterior, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus la cale adevărate strategii și, cu ajutorul amuletelor, am asistat la răsturnări de situație de-a dreptul spectaculoase.

Ce bonus puternic aduce amuleta 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Știind cât de important este orice avantaj, cei trei chefi și-au propus să dea tot ce au mai bun pentru a colecționa cât mai multe amulete. De data aceasta, în ediția 19, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie, dezvăluind totodată nouă cloșuri.

„Sunt nouă cloșuri pentru că suntem în sezonul 9. Cred că nu este un mister pentru voi, după atâtea sezoane, că sub cele nouă cloșuri se află nouă ingrediente. Dar nu vă alegeți cloșurile fără să știți ce e în ele, însă voi sunteți cei care decideți ordinea în care alege”, a explicat aceasta, spre marea surprindere a juraților.

Așa cum era de așteptat, în bucătărie s-a născut o ceartă de zile mari și fiecare a încercat să fie el primul care alege ingredientele.

„Adică nu mai aveți și voi respect pentru bătrâni?!”, a fost de părere Sorin Bontea.

„Băi, bătrânii mai au puțin, trebuie tinerii să strălucească”, a argumentat Florin Dumitrescu.

„Lasă că trag eu primul, voi luați o pauză de țigară. E haos total, spitalul de nebuni”, a mai explicat și Cătălin Scărlătescu.

Apoi, Gina Pistol a început să ridice cloșurile și să dezvăluie care sunt ingredientele cu care trebuie să gătească cei trei jurați, în lupta pentru amuleta 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Piept de rață, păstârnac, morcovi, foie gras, miel, creveți și alte ingrediente delicioase au fost puse la dispoziție juraților și aceștia au aflat apoi și ce bonus puternic aduce amuleta 19!

„Dă freeze timp de zece minute celorlalte două echipe, cu excepția unui singur concurent din echipă, concurent ales de tine”, așa sună bonusul pus la bătaie de Gina Pistol.

De data aceasta, jurizarea va fi făcută de Adrian Mihăilescu, managing partener Bellini, adică un adevărat profesionist din industria restaurantelor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri