Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

După cel de-al patrulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a pierdut un concurent din echipa sa verde de furculițe.

irina fodor in platoul emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9, impreuna cu juratii, la anuntarea concurentului eliminat Galerie
După al patrulea duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat cine părăsește „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

La confruntarea pe echipe, concurenții au primit misiunea de-a găti rețete folosind unul dintre cele trei ingrediente anunțate de Irina Fodor. Înainte însă, echipele au trimis câte un membru la proba de îndemânare. Și fiindcă aceasta a fost câștigată de liderul echipei albastre, acesta a fost cel care a decis ce condiment alege pentru el (tarhonul), dar și ce oferă lui Sorin Bontea (șofranul) și lui Cătălin Scărlătescu (curry).

După o confruntare de zile mari, profesorii care au jurizat farfuriile au decis ce echipă intră la duel și riscă să aibă un concurent eliminat, în ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 4 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Echipa verde a lui Sorin Bontea a ales să pregătească o pară fiartă în vin cu șofran, Florin Dumitrescu a mizat pe o ciorbă de miel cu tarhon, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât încrezător în rețeta sa de pui curry cu orez prăjit.

Dorind să câștige proba, cele trei echipe s-au dezlănțuit și haosul a cuprins din plin bucătăria „Chefi la cuțite”, în sezonul 9. Și când emoțiile și stresul au atins cote uriașe, doi concurenți din echipa verde a lui Sorin Bontea s-au luat la ceartă și au fost la un pas de-a sări la bătaie.

La finalul timpului de gătit, profesorii au degustat atent farfuriile pregătite de concurenți și au decis că cea mai bună farfurie a fost cea a lui Scărlătescu. Celelalte echipe au intrat la un duel ce le-a adus o probă aparent simplă, dar care s-a dovedit a fi eliminatorie pentru unul dintre membrii „furculițelor”, căci la finalul ediției, Sorin Bontea a pierdut un concurent.

Diferitele tipuri de înghețată au fost asociate cu mille feuille, minciunele cu tartă, lava cake, mochi (jeleu japonez), plăcintă de mere reinterpretată și nu numai. După ce au degustat, jurații „Chefi la cuțite” au acordat puncte și apoi s-au reîntâlnit cu membrii echipelor de la duelul al patrulea.

Au fost multe farfurii apreciate pentru aspect și gust și notele au fost mult mai mari decât în ediția anterioară, lucru ce a dat o rază de speranță dueliștilor. Unul dintre concurenți a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, fiindcă a obținut cel mai mic punctaj. Rând pe rând, concurenții au sperat să își audă numele strigat, fiindcă acest lucru înseamnă revenirea în bucătărie și implicit, salvarea! În platou au rămas la final Francisco Garcia, Alexandro Matiaș, Rikito Watanabe, Florin Revesz și Elena Matei. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a realizat că pierde un concurent. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat că cea mai slabă farfurie a fost cea pregătită de Alexandro Matias. Concurentul a fost eliminat în ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și echipa verde a rămas astfel în doar șapte membri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au certat pe Scărlătescu, la degustare. Ce i-au reproș... Nicoleta Pop, dezvăluire neașteptată despre Alexandro Matias, după eliminare! Gestul lui a impresionat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x