Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

O nouă seară cu rețete delicioase la Chefi la cuțite

 
+5 click pentru
galerie

O nouă rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special „Chefi la cuțite”, dedicat familiilor a adus la masa jurizării preparate dintre cele mai variate, desprinse din gastronomia internațională.

Marți seară, concurenții au avut la dispoziție cele mai proaspete ingrediente, asigurate de cămara Lidl, cu care au realizat rețete cu adevărat savuroase.

Un astfel de exemplu este familia Marin-Burlacu, ce a reușit să pună în farfuriile pregătite pasiune pentru patiserie. Plăcinta de carne cu crustă crocantă și salată de ardei copți a făcut impresie, iar eclerurile cu cremă de mascarpone și sos de caramel au reușit să îndulcească inimile maeștrilor bucătăriei- Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cele trei cuțite primite, dar și laudele juraților, i-au lăsat pe toți cei patru concurenți fără cuvinte:  Până aici, vă zic sincer, sunteți cea mai talentată echipă și ne-ați adus cea mai bună mâncare din tot sezonul acesta”, a mărturisit chef Florin.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI