Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Gina Pistol i-a surprins pe concurenți cu tema de gătit aleasă! Ce anunț a făcut

Ziua a început în forță pentru concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Gina Pistol a adus o surpriză pentru toți, în ediția 32 a show-ului.

colaj foto cu gina pistol si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10, de la antena 1 Galerie
Îndrăgita prezentatoare i-a surprins pe chefi și pe concurenți cu anunțul făcut în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu stăteau de vorbă cu concurneții din echipele lor atunci când frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția cu vești surprinzătoare. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Cum și-a făcut apariția și ce a anunțat Gina Pistol despre battle 12, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Sorin Bontea a încercat să afle ce planuri și strategii mai pun la cale cei din echipa lui, în timp ce Florin Dumitrescu a fost mai mult decât surprins de faptul că prin echipa lui au trecut zece concurenți. La Cătălin Scărlătescu, atmosfera nu e cea mai fericită. Ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 a adus-o pe Brigitta în uniforma de aur roz, dar și cu planuri noi, surprinzătoare.

„Data viitoare când se mai dau niște probe eu cam știu ce ei nu știu să facă”, a mărturisit tânăra, dornică să își ajute colegii și să arate că se poate face utilă în grup, nu doar din punct de vedere individal. La capătolul celălat, Mădălina Cafadaru a răbufnit iar și a zis că e o „femeie puternică, ce nu renunță ușor”.

Apoi, ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Gina Pistol, în cel mai neașteptat mod cu putință. Îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare roz, din tulle, blondina a atras toate privirile și nu puține au fost laudele primite din partea concurenților.

„Așa succes să am?!”, a fost replica ei savuroasă, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Nu degeaba m-am îmbrăcat astăzi așa. Pentru că m-am gândit că ne-am tot jucat cu țări, cu diverse ingrediente, cu tot felul de combinații, dar parcă nu mi s-a părut că a fost destul de colorat. Știți ce zic? Astăzi vreau să fie totul în culori. Vreau să văd un spectacol pe farfuriile. Dragii mei, abia aștept să văd ce tablouri pictați astăzi în farfurie”, a zis Gina Pistol, anunțând că cei care vor face degustarea sunt membrii unui club de trabant, veniți parcă din vremuri de mult apuse.

Nu mică a fost surpriza lui Florin Dumitrescu atunci când a realizat cine face degustarea, ba chiar a dorit să scoată telefonul mobil din buzunar și să îi arate Ginei Pistol ce trabant avea tatăl său.

Apoi a venit și momentul ghicitorii, la Chefi la cuțite sezonul 10. Nici nu a apucat bine Gina Pistol să spună toate versurile, că Scărlătescu a și ridicat planșa cu răspunsul corect la ghicitoare, spre marea surpriză a tuturor! Acesta a ales să utilizeze la gătit culorile roșu, portocaliu și verde, Florin Dumitrescu a primit roz, alb și negru, iar Sorin Bontea s-a ales cu maro, albastru și galben.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Misiune dificilă în următorul battle Chefi la cuțite pentru Cătălin Scărlătescu: „Ne-am îngropat multe șanse de a câștig... Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Oxy (Roxana Crudu), gest neașteptat în proba de gătit. Ce a dezvăluit Brigitta, fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x