Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Sorin Bontea l-a pierdut pe Andrei Mihalcea

Un concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Astfel, Sorin Bontea a pierdut un bucătar din echipa sa de aur alb. Mulți s-au mirat când au aflat că este vorba despre Andrei Mihalcea.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

La finalul unui duel ce a adus multe emoții pentru concurenții din echipa de aur roz și cea de aur alb, Gina Pistol s-a întâlnit cu chefii și cu concurenții pentru a dezvălui ce concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, difuzată pe 14 noiembrie 2022.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 14 noiembrie 2022

Ziua a început în forță pentru concurenții din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10. al 12-lea battle i-a pus pe concurenți în ipostaza de-a pregăti rețete cât mai savuroase pentru invitații speciali ai acestei ediții: pasionații de mașini Trabant. Cătălin Scărlătescu a ales pentru echipa sa culorile roșu, portocaliu și verde și se pare că alegerea a fost una cât se poate de inspirată, căci acest lucru i-a adus victoria. Fericit, acesta s-a bucurat din plin de faptul că nu el a fost cel care a avut un concurent eliminat în ediiția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Apoi, echipa de aur roz și cea de aur alb au intrat la un duel pe cinste, unde Gina Pistol i-a pus pe toți să facă pairing cu un anumit timp de vin, primit de fiecare concurent în urma unei trageri de bilețel. Dorința de-a nu deveni concurentul eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 i-a făcut pe mulți să aleagă rețete cât mai complexe și gustoase.

La finalul celor 60 de minute alocate gătitului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele și au acordat note, decizând astfel ce concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, din data de 14 noiembrie 2022.

Au fost și farfurii bune și chiar complexe, unde amestecul de arome și ingrediente au surprins din plin papilele gustative ale juraților. Au fost însă și farfurii ceva mai slabe, care au stârnit discuții aprinse între jurați.

La final, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în platou și, rând pe rând, a anunțat ce punctaj a obținut fiecare concurent în parte. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat ce concurent a fost eliminat.

La final, în platou au rămas trei concurenți: Brigitta, Andrei Mihalcea și Florin, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

„Este vorba despre două farfurii de nouă puncte și una de opt puncte”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

De data aceasta, duelul bazat pe pairing l-a „faultat” puternic pe Andrei Mihalcea, concurentul reușind să ia doar 8 puncte. Totuși, judecând că a fost la un punct distanță de cuțitul de aur sau de Brigitta putem spune că ascuțite au devenit cuțitele, la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea a fost extrem de supărat atunci când a realizat că el pierdut un concurent în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Sunt foarte mândru că am reușit să ajung până în battle-ul 12, eu care credeam că nu trec nici de bootcamp”, a zis el, atunci când a aflat că este eliminat.

Ce concurenți au impresionat și ce note s-au luat? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Chefii au făcut degustarea farfuriilor de la duel. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și ... Ce mesaj a transmis Andrei Mihalcea după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Nu am mai reușit să facă față”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x