Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Sorin Bontea a folosit amuleta și l-a salvat pe Titus Antonescu

Un concurent a fost eliminat în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Totuși, Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat pe Titus Antonescu, luându-l în echipa sa.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea a folosit o amuletă pentru a salva concurentul eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o probă de gătit dificilă, un spectacol de amulete puternice și un duel pe măsură. La finalul degustării chefilor, Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat din emisiune. Totuși, Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat, aducându-l în echipa lui, spre marea bucurie a tuturor.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 15 noiembrie 2022

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Gina Pistol a adus o probă de gătit extrem de dificilă. Concurenții au fost puși să pregătească un preparat la fiecare 10 minute, timp de 60 de minute. Și ca lupta să fie ceva mai complicată, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă prin care a interzis echipelor adverse cuptoarele și tocătoarele. Cătălin Scărlătescu a preferat să folosească amuleta prin care echipele rivale au gătit în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute. Apoi, Florin Dumitrescu a folosit amuleta prin care a putut primi șansa de-a găti alături de echipa sa și acest lucru pare să fi contat mult, căci echipa lui a obținut victoria.

La duel, echipa de aur alb și cea de aur roz au fost nevoite să gătească un ou, o salată și un sandviș ca pentru un mic dejun generos. Degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au acordat note și au sperat că nu vor avea un concurent eliminat din echipa lor în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1.

„Partea de ou foarte curajoasă, dar albușul prăjit așa de rău?”, „Nu-mi dau seama cine sunt, toți își schimbă stilul de gătit”, „Dressingul e bun”, „Ouăle umplute îmi plac, îmi aduce aminte de bunica și de copilărie, dar nimic spectaculos”, iată doar o parte din părerile avute de chefi în timpul degustării.

Apoi, rând pe rând, Gina Pistol a anunțat notele obținute de concurenți și cei mai pricepuți s-au întors în bucătărie.

La final, Florica și Titus au rămas ultimii, cu 12 și 7 puncte. Scorul mai mare i-a revenit concurentei din echipa de aur alb, așa că Titus este concurentul eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Verdictul a adus o surpriză uriașă, căci tânărul a câștigat multe inimi și nimeni nu și-ar fi dorit ca el să plece.

„Pentru noi e special”, a zis Raluca, la final.

„Toți îl apreciem pentru cine e el, adică un băiat super simpatic, cu o stare de spirit bună și care gătește wow. A demonstrat băiețelul ăsta mai mult decât ne-am așteptat noi”, a zis Florin Dumitrescu.

„Mie mi se pare că e surpriza sezonului, cred că e prima oară când o dă în bară”, a zis Sorin Bontea.

Surpriza cea mare a venit atunci când o amuletă l-a băgat pe concurent în echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Cuprins de un val uriaș de lacrimi, tânărul a lăsat tunica de aur galben și a îmbrăcat-o pe cea de aur alb, spre marea bucurie a tuturor, care l-au aplaudat cu multă fericire.

Chiar și Cătălin Scărlătescu i-a strâns mâna lui Sorin Bontea, drept mulțumire pentru gestul făcut.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Adrian Stroe, în conflict cu Gabi și cu Gigi în timpul duelului. Ce s-a întâmplat... Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x