Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu, a fost eliminată

Lovitură grea pentru echipa bucătarilor cu tunici în carouri! După proba de duel, Lavinia Ilcău, zisă și Diva lui Scărlătescu, a părăsit competiția.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

Ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat senzațională și surprizele s-au ținut lanț. În proba de gătit pe echipe, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut misiunea de-a pregăti rețete delicioase folosind kiwi, frișcă și caviar.

citește și: Gina Pistol a apărut cu păr lung și roșcat! Schimbarea de look i-a uluit pe toți

Florin Dumitrescu s-a gândit să gătească un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și caviar. Cătălin Scărlătescu și-a folosit imaginația din plin și a mers pe o rețetă ieșită din comun, cu kiwi, ciocolată alba, frișcă și caviar. Sorin Bontea a pregătit un pește cu sos cu spanac, cartofi și caviar și o porție de pana cotta cu kiwi și frișcă.

Lavinia Ilcău a fost eliminată în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

După degustare și votare, la duel au intrat bucătari din toate cele trei echipe.

citește și: Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-au certat! Ce și-au reproșat

Sorin Bontea a intrat la confruntarea individuală cu toți concurenții săi, în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trimis doar o parte dintre bucătari.

Lavinia Ilcău a fost eliminată în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Lavinia Ilcău a fost eliminată în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Apoi, fiecare concurent intrat la duel a extra un bilețel și a pregătit o rețetă cu ingredientul primit pe hârtie. Emoțiile au fost uriașe și toată lumea a încercat, pe cât posibil, să facă spectacol culinar.

După ce Ionuț Belei a fost răsplătit a fost răsplătit cu o amuletă specială, iată că a venit momentul ca Sorin bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să anunțe ce farfurie a primit cele mai puține puncte.

În ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Lavinia Ilcău a fost eliminată. Diva lui Scărlătescu și-a luat rămas bun de la colegii săi.

„Ce să-i mai ceri? Și-a depășit condiția cu mult față de ce putea să facă”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!