Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Al Hamoui Moument a primit trei cuțite la Chefi la Cuțite

Al Hamoui Moument are 33 de ani și este originar din Damasc, Siria. Concurentul este de profesie bucătar și a primit trei cuțite din partea Chefilor, după ce i-a impresionat cu un preparat arăbesc aparte. 

Al Hamoui Moument are 33 de ani și își dorește enorm să facă parte dintr-o echipă în sezonul 9 al show-ului Chefi al Cuțite.

Antena 1

Al Hamoui Moument a evoluat mult de la ultima vizită în platoul Chefi la Cuțite. Concurentul s-a concentrat pe meseria sa și și-a îmbunătățit modul de lucru în ultimii ani.

În ciuda faptului că nu a avut șansa să treacă de etapa Bootcamp-ului, atunci când a participat în sezoanele trecute, Moument nu și-a pierdut determinarea și a făcut tot posibilul să revină în fața celor trei Chefi.

În etapa preselecțiilor la Chefi la Cuțite 2021, Al Hamoui Moument a mizat pe un falafel cu sos de tahini. Dacă la prima vedere ești tentat să crezi că preparatul său nu are nimic special, află că Moument și-a perfecționat rețeta și a încercat să o transforme într-un cu adevărat specială.

"Am în mine și știu că pot să fac multe, dar emoțiile sunt mai mari decât sezonul 1, decât sezonul 2. Alea nu au fost nimic atunci. Chiar nimic. Mamă, sunt emoții criminale!", a dezvăluit Al Hamoui Moument.

Al Hamoui Moument a primit trei cuțite la Chefi la Cuțite

Concurentul a privit emoționat cum Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu au încercat să descopere ingredientele preparatului său.

Sceptici și extrem de critici, cei trei Chefi l-au indus în eroare pe Al Hamoui Moument cu replicile lor.

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

"Pentru o farfurie arăbească arată foarte bine, dar dacă stau și mă uit... și arată atât de bine, dar nu e (...) energia aia cu care ești obișnuit atunci când mănânci falafel", a spus Chef Florin Dumitrescu.

Un lucru a fost cert pentru cei trei Chefi: omul care le-a gătit preparatul este bucătar, iar acest lucru este cât se poate de adevărat.

Atunci când a intrat în platou, Al Hamoui Moument a fost recunoscut din prima secundă de cei trei. Acesta a încercat să le povestească ce a mai făcut de la ultima întâlnire cu ei. Concurentul le-a spus lucruri dureroase despre Siria și despre familia sa, aflată încă în Damasc.

"Ce s-a întâmplat cu țara mea, mă doare foarte tare", a recunoscut îndurerat Al Hamoui Moument.

Chefii au ales să îl țină în suspans pe Al Hamoui Moument până în ultima secundă. Aceștia i-au recomandat să nu uite cine este atunci când gătește, iar sfaturile lor l-au copleșit pe concurentul de origine siriană.

Vizibil emoționat, acesta nu a bănuit nicio secundă care avea să fie deznodământul jurizării sale, iar momentul în care a realizat că a primit trei cuțite din partea Chefilor l-a surprins total.

"Ți-a luat 4 ani să te maturizezi culinar!", a spus Chef Florin Dumitrescu.

Cine este Al Hamoui Moument, concurent la Chefi la Cuțite - sezonul 9

Al Hamoui Moument are 33 de ani și își dorește enorm să facă parte dintr-o echipă în sezonul 9 al show-ului Chefi al Cuțite.

Concurentul a mai participat la emisiune de două ori, însă fără succes. Prima participare a lui Al Hamoui Moument la Chefi la Cuțite a fost un eșec, după cum povestește chiar el.

La a doua participare în cadrul show-ului, a primit un cuțit pe care i l-a dedicat fiului său, însă drumul său în competiție s-a oprit în Bootcamp.

Acum, după ce a primit încurajări din partea celor trei Chefi, Moument visează să ajungă într-o echipă și să le demonstreze tuturor cât este de talentat.

De data aceasta, concurentul a afirmat că îi va dedica cuțitul primit fetiței sale și că acesta este o încununare a muncii depuse în ultimii ani.

"Ai reușit să duci bucătăria arăbească la un alt nivel!", a remarcat Chef Florin Dumitrescu.

Află mai multe despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "[email protected]țite"!

Ultimele știri