Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Horia Boteanu i-a amuzat pe chefi la masa de jurizare. Ce au zis despre momentul lui faimos

Horia Boteanu a venit la Chefi la cuțite după doar 8 luni de pregătire ca bucătar și i-a amuzat la masa de jurizare cu un moment care l-a făcut celebru în altă emisiune - iUmor.

Ce a făcut Horia Boteanu la masa de jurizare Chefi la cuțite, în ediția 24 a sezonului 9

Antena 1

La 23 de ani, Horia Buteanu a lucrat în mai multe industrii și țări, dar, recent, tânărul a decis să urmeze o carieră în industria culinară.

De 8 luni, Horia e bucătar și a venit să își folosească această experiență în ediția 24 Chefi la cuțite cu niște ingrediente de top.

În ediția 24 Chefi la cuțite, Horia a decis să gătească pentru chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu antricot de vită, foie gras, piure de cartofi dulci și sos de coacăze.

Cum i-a amuzat Horia Boteanu pe chefi în ediția 24 Chefi la cuțite

Horia Boteanu a venit fără emoții în bucătăria Chefi la cuțite, așa cum a declarat chiar el: ”Abia aștept să se termine să plec acasă.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Pentru azi, Horia a decis să gătească unele dintre cele mai cunoscute preparate extravagante, antricot de vită și foie gras.

Citește și: Horia Boteanu se remarcă la ,,iUmor'' cu un număr de pantomimă care a amuzat toți jurații! Reacția lui Cheloo a surprins publicul

Deși tânărul a avut o atitudine foarte deschisă și relaxată, nu a ezitat să glumească fix înainte să ajungă la masa de jurizare: ”Sper să nu-mi iau cuțite în spate!”

În momentul în care chefii i-au văzut farfuria, chef Sorin Bontea a fost de părere că piureul avea miros de ciocolată albă, ceea ce l-a pus puțin pe gânduri pe chef Florin Dumitrescu.

După ce a intrat pe ușa Chefi la cuțite, Horia Boteanu a vorbit despre momentul lui de la iUmor și, la încurajările chefilor, l-a și recreat, chiar la masa de jurizare.

Citește și: Matei Sevestrean i-a impresionat pe chefi cu abilitățile sale. Ce a făcut la masa de jurizare

Într-un final, Horia a reușit să amuze chefii și a primit două cuțite, din partea lui chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, ceea ce i-a asigurat trecerea în următoarea etapă a competiției Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri