Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Acuzații grave în echipa lui Sorin Bontea! Un concurent a făcut un gest ce i-a înfuriat pe mulți

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit o misiune extrem de grea, la proba de gătit pe echipe. Unul dintre bucătarii lui Sorin Bontea a fost acuzat că a furat startul!

Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că, în ediția 36 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar, concurenții trebuie să gătească un preparat din viitor, venit parcă din anul 2050!

Tema i-a surprins din plin pe toți și chiar și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost dezarmați de o asemenea probă.

Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea, acuzații grave în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Totuși, farfuriile de la „Chefi la cuțite” trebuie să fie gustoase și să arate cu adevărat spectaculos, fiindcă degustarea este făcută de ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero.

citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, prinși pe picior greșit! Ce au plănuit: „În halul ăsta am ajuns?!”

Timpul de gătit este extrem de scurt și miza una uriașă, fiindcă echipele care primesc cele mai puține puncte intră la duel și riscă să piardă un concurent.

citește și: Gina Pistol, mai sexy ca niciodată! Rochia scurtă i-a scos în evidență picioarele de zeiță

Echipa lui Sorin Bontea a fost parcă „abonată” la duel în ultimele bătălii culinare, așa că bucătarii cu tunici în dungi se resimt din plin. Tensiunea și emoțiile au fost atât de mari și astăzi, încât Ionuț Belei s-a grăbit către cămară, pentru a lua tot mușchiul de vită.

Gestul său a fost sever criticat de către ceilalți concurenți și mulți l-au acuzat de faptul căa furat startul și că acesta nu a procedat corect, atunci când a luat toată carnea doar pentru echipa sa, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

În apărarea lui, Ionuț Belei a spus că a fost grăbit să pună mâna pe ingrediente fiindcă își dorește ca echipa sa să câștige proba.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Cea mai grea probă de până acum! Gina Pistol a dat o veste grea pentru concurenți... Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, prinși pe picior greșit! Ce au plănuit: „În halul ăsta am aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x