Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Degustare cu surprize, după proba de paste! Ce au găsit chefii în farfurie

Degustare cu surprize, în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! După proba de duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Florin Dumitrescu au degustat și au analizat atent fiecare farfurie.

Chefi la cuțite 2020. Degustare cu surprize, după proba de paste! Ce au găsit chefii în farfurie Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărltăescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel și au primit misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase de paste.

Deși misiunea a părut simplă la început, lucrurile au stat cu totul altfel. Timp de șaizeci de minute, concurenții au încercat să dea tot ce au mai pun pentru a pregăti rețete delicioase, dar și aspectuoase.

Ce rețete de paste au gătit concurenții în ediția 35 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Articolul continuă după reclamă

Miza a fost mult mai mare acum, căci de punctajul oferit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu depinde nu doar riscul de-a părăsi competiția „Chefi la cuțite”, ci și șansa de-a câștiga amuleta specială puă la bătaie de frumoasa Gina Pistol.

citește și: Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu, dezvăluire neașteptată! „Cred că o să mergem la o nuntă”

Paste cu pesto sau cu fructe de mare, paste cu creveți sau somon, paste puttanesca sau penne al forno, iată doar o parte dintre rețetele gătite de concurenții intrați la duel, în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce concurent a câștigat amuleta specială! Decizia i-a nemulțumit pe mulți

Ce rețetă a impresionat atât la gust, cât și la aspect, dar și ce surprize au trăit la degustare Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, acuzații grave la adresa lui Vlăduț Manoliu! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite 2020. Ce concurent a câștigat amuleta specială! Decizia i-a nemulțumit pe mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x