Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Răsturnare de situație complet neașteptată! Ce echipe intră la duel

Emoții uriașe în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au urmărit voturile de pe bandă și au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat proba de gătit pe echipe!

Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, alături de concurenții săi Galerie
Florin Dumitrescu, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit de la Gina Pistol misiunea de-a găti preparate ce se serveau la bairamurile de altădată! Cine nu își amintești de platourile cu salată de boeuf, salam și multe altele, ce nu lipseau de la petrecerile de apartament din perioada anilor 90?

Misiunea nu a fost una ușoară, mai ales că cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid. În plus, mulți dintre concurenți au dezvăluit că „nici nu erau în plan și nu existau” atunci când erau la modă aceste petreceri!

Cine a câștigat proba în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat, pe cât posibil, să se organizeze cât mai bine, pentru a putea pregăti farfurii cu adevărat spectaculoase.

citește și: Gina Pistol, apariție răvășitoare într-o rochie amețitor de scurtă! Cum a reacționat Sorin Bontea

De data aceasta, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, fiecare echipă a pregătit o farfurie bogată, luxuriantă, ce oferă o diversitate de arome și ingrediente. Așadar, degustarea și jurizarea nu a fost o misiune tocmai ușoară pentru jurații din această ediție.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

Banda a începtut să meargă, iar emoțiile au fost uriașe! Vot după vot, echiepel conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin emoții uriașe. Al șaptelea battle culinar a scos la iveală faptul că bucătarii au început să fie din ce în ce mai pricepuți și mai stăpâni pe situație.

La final, verdictul a fost clar: Florin Dumitrescu a promit cele mai multe voturi, așa că la duel intră bucătarii cu tunici în dungi ai lui Sorin Bontea și cei cu tunici în carouri, ai lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie d... Chefi la cuțite 2020. Veste neașteptată pentru concurenții intrați la duel! Ce ingrediente trebuie să folosească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x