Căutare Live

Chefi la cuțite 2020. Pierdere dureroasă pentru Sorin Bontea! Ce concurent a părăsit competiția

Lovitură grea pentru Sorin Bontea, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, juratul a pierdut un concurent extrem de drag lui.

Un concurent a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit farfurii gustoase, demne de un bairam din anii 80-90.

Degustarea a fost făcută de membrii celebrei trupe Mandinga. După ce au analizat atent fiecare farfurie, aceștia l-au desemnat câștigător pe Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea a pierdut un concurent în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Intrate la duel, echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite” au primit misiunea de-a găti rețete cât mai savuroase, folosind legume bio.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Chiar dacă inițial proba a părut simplă, iată totuși că emoțiile și-au spus cuvântul și greșelile s-au cam ținut scap de unii dintre concurenți.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

Timpul de gătit s-a scurs rapid și apoi a venit degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Aceștia au acordat note și apoi, pe baza punctajului general, a venit și verdictul.

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea l-a pierdut pe Zannidache Edmond Hubert, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Peripețiile trăite de Florin Dumitrescu, la degustare! Ce a descoperit... Chefi la cuțite 2020. Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x