Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit Bontea și Dumitrescu

În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică, ce i-a „lovit” din plin pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu.

colaj foto cu catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a folosit o super amuletă | Antena 1

Chiar în timp ce concurenții din cele trei echipe găteau de zor rețetele alese pentru cel de-al 15-lea battle, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu din platou, anunțând astfel faptul că are de gând să folosească o super amuletă! Nu mică a fost surpriza trăită de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu atunci când au aflat despre ce este vorba, de fapt.

Ce amuletă a folosit Cătălin Scărlătescu în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1

În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții au primit o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată.

„Buna ziua dragii mei și bine v-am găsit! Ce faceți, v-ați odihnit? Deci nu aveți chef de vorbă, vreți să știți ce aveți de gătit astăzi. Noi astăzi o să gătim și mai sănătos și mai puțin sănătos. O să combinăm lucruri”, a zis îndrăgita prezentatoare, care apoi a zis o ghicitoare.

Florin Dumitrescu, fiindcă a ghicit, a ales ingredientele: pentru el a ales sosul bechamel și leurda, lui Sorin Bontea i-a dat ștevia și sosul bernez și lui Cătălin Scărlătescu i-a dat sosul veloute și măcrișul.

Cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat imediat de treabă, căci farfuriile trebuie să fie gustoase, aspectuoase, complexe și cât mai pe placul invitaților: artiștii de la Taraful Rutenilor.

La un moment dat, când emoțiile erau oricum mari în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă are de gând să folosească!

„Atențiune, atențiune! Ceilalți chefi nu au voie să vorbească jumătate de probă, deci până la final...Au revoir!”, a fost vestea complet neașteptată dată de Cătălin Scărlătescu.

„Iar o să dau din mâini de o să mi se rupă încheieturile!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Totuși, dorința de-a reuși și de-a evita duelul i-a făcut pe Florin Dumitrescu și pe Sorin Bontea să își adune forțele și să recurgă la gesturi și mimică pentru a-și duce misiunea de gătit până la capăt.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a trecut printr-o accidentare. Ce i-a zis medicul... Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 15-lea battle. Ce verdict a adus banda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x