Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu a folosit amuleta supremă pentru Dan Manciu

Un concurent a fost eliminat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Florin Dumitrescu a folosit însă amuleta supremă pentru a-l salva pe Dan Manciu.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite, însă Florin Dumitrescu a folosit amuleta ca să îl țină în competiție | Antena 1

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cel de-al 16-lea battle a adus o provocare de zile mari pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După duel, un concurent a fost eliminat, însă Florin Dumitrescu a folosit amuleta pentru a-l salva pe Dan Manciu.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 22 noiembrie 2022

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe concurenți și pe chefi atunci când a anunțat că pentru cel de-al 16-lea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite a pregătit o temă de gătit cu totul și cu totul specială. Pentru un juriu format din brutari, fiecare echipă a trebuti să pregătească un starter, un main course și un desert folosind aluaturi. Timp de 75 de minute, echipele au încercat să dea tot ce au avut mai bun, căci nimeni nu vrea să fie următorul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10, când semifinala este atât de aproape.

Citește și: Ce a recunoscut chef Florin Dumitrescu după eliminarea Ștefaniei Pop de la Chefi la cuțite: „Ai avut un parcurs remarcabil”

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de brutari. Aceștia au analizat atent fiecare detaliu, dar mai ales aluaturile. Apoi, aceștia au votat ce farfurie le-a plăcut cel mai mult și banda a adus un deznodământ neașteptat: Sorin Bontea și echipa de aur alb a câștigat proba, scăpând astfel de-a avea un concurent eliminat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu și cei din echipa lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, iar Gina Pistol a adus o altă surpriză.

„Dragii mei, după cum vă spuneam mai devreme, suntem în sezonul 10 și ăsta e un număr cu rezonanță de notă maximă. Încercăm cu fiecare temă să dăm întâietate celor mai bune gusturi, pentru a ne răsfăța. Avem un motiv întemeiat: sunteți aici, în sezonul 10, în confruntarea cu numărul 16. Iar astăzi, în proba individuală, vreau să ne răsfățăm. Pun pe masă poate cea mai bună premisă pentru a găti ceva delicios: ciocolată, dragii mei! Ca de sezonul 10 îmi doresc să ofer chefilor un desert fine dining”, a fost vestea surprinzătoare dată de Gina Pistol, pentru duel.

Timp de 60 de minute, dueliștii au încercat să transforme ciocolata în deserturi rafinate, de tip fine dining, pentru a demonstra că merită un punctaj cât mai mare. La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au punctat sau depunctat fiecare detaliu important, de la gust, textură și aspect și până la plating.

„Nu e o farfurie rea, nu e o farfurie spectaculoasă”, „A doua farfurie arată îngrozitor!”, „Nu e rea deloc, mă așteptam la mai rău”, „Arată dezastru, dar e foarte gustos!”, „E mișto, e foarte mișto! E foarte gustoasă! Spectacol!”, „Ce e asta, salam de biscuiți?!”, „Arată negru, dar la gust e foarte bună!”, iată doar o parte din comentariile făcute de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare.

Oxi a impresionat din plin, iar Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a reușit să lase și ea o impresie bună cu desertul său. Nu același lucru au putut spune despre desertul pregătit de Dan Manciu, care arăta bine, dar nu avea textura sau gustul potrivit.

Apoi, chefii s-au întâlnit cu Gina Pistol și cu dueliștii pentru a afla ce notă a primit fiecare și ce concurent este eliminat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și în platou au mai rămas doar Dan Manciu, Mădălina Cafadaru și Raluca Todea. Se pare Dan Manciu a primit doar 5 puncte, așa că a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

„Aoleu! Manciule! Ciocolata aia nu se putea mânca! Băi! Era beton armat!”, a zis Florin Dumitrescu, uimit de deznodământ.

„Ce rău îmi pare că nu mai am amuleta aia, Manciule!”, a zis Sorin Bontea, încercând să îi explice unde a greșit și ce ar fi putut face, în schimb, în farfurie.

Surpriza a fost mare atunci când Florin Dumitrescu a folosit amuleta supremă pentru a-l salva. Spre marea bucurie a echipei, Dan Manciu a rămas astfel în competiție.

„Pun amuleta pe masă pentru că nu-mi permit în momentul de față să îl pierd pe Manciu. E un om care ar trebui să ajungă în semifinale, din punctul meu de vedere pentru că a ținut în spate toată echipa roz, el cu Oxi și cu Raluca”, a explicat Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Cine a câștigat cel de-al 16-lea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda... Chefi la cuțite, lider de audiență și cu ediția de marți. Echipele fac o călătorie culinară prin 9 țări în următorul bat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x