Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit ce i-a făcut pe chefi să se îngrijoreze

După ce Florin Dumitrescu a adus noi concurenți în bucătărie și a reîntregit echipele, Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Toți au început să aibă emoții atunci când au auzit despre ce e vorba.

După ce Florin Dumitrescu a adus noi concurenți în bucătărie și a reîntregit echipele, Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Antena 1

Ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță cu o amuletă pusă la bătaie de Florin Dumitrescu. După ce acesta a reîntregit echipele și a adus concurenți noi, Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Nu mică a fost surpriza celor din platou atunci când au aflat ce îi așteaptă.

Ce temă de gătit a anunțat Gina Pistol pentru cel de-al șaselea battle din ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

„Unsprezece elemente pe farfurie. Trebuie să faceți unsprezece elemente care pot fi mâncate separat, dar care să dea senzația de întreg”, a zis Gina Pistol.

„Nu, e greu, e foarte greu!”, a zis Sorin Bontea, deja cuprins de îngrijorare.

„Vai de mama noastră”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, în ediția 27 difuzată pe 24 mai 2023, la Antena 1.

Degustarea va fi făcută de artiști din Orchestra Simfonică București. Imediat după anunțarea temei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să discute fiecare cu echipa lui și să încerce să își dea seama ce preparate vor pune pe farfurie în cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți a adus î... Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Stelian Nistor. Ce a făcut concurentul...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x