Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au folosit fiecare câte o amuletă ce a adus haos

Chef Orlando Zaharia a folosit o amuletă puternică, ce i-a pus din plin în încurcătură pe rivalii săi, în cel de-al treilea battle, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024. Chef Sautner i-a răspuns cu aceeași monedă.

Colaj cu Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și Irina Fodor în timpul unui battle la Chefi la cuțite Galerie
Chef Orlando Zaharia a folosit o amuletă puternică, ce i-a pus din plin în încurcătură pe rivalii săi, în cel de-al treilea battle, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024 | Antena 1

A fost un adevărat „război” de amulete în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024. Chef Orlando Zaharia a ales să folosească o amuletă puternică pentru a-și ajuta echipa, însă nu a durat mult și Chef Alexandru Sautner i-a răspuns pe măsură, punând în joc un avantaj uriaș.

Chef Orlando Zaharia a folosit o amuletă puternică. După el, Alexandru Sautner a folosit un avantaj periculos, în al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 24 aprilie 2024

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a bulversat pe toți atunci când a anunțat că fiecare echipă trebuie să facă două preparate pe aceeași farfurie, folosind anumite ingrediente de sub cloșuri.

„Proba nu o să fie ușoară. O echipă trebuie să aibă aibă un avantaj și pentru asta vom face un joc. Echipa câștigătoare va alege ingredientele dintre cele 13 cloșuri pe care le veți vedea aici, în fața voastră. Va trebui să pregătiți două feluri și ambele trebuie să fie pe aceeași farfurie”, a anunțat aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Orlando Zaharia a „explodat” și a lovit coșul de gunoi. Ce i-a făcut lui Cătălin Țociu

Dropsuri, albuș de ou, fasole, tapioca, pipote și inimi, gheare de găină, cerneală de sepie, sos de pește, popcorn, făină de cocos, wasabi, cacao și edamame, iată lista de ingrediente de sub cloșuri.

Fiindcă el a câștigat proba de îndemânare, Chef Richard a decis ce ingrediente primește fiecare echipă. Pentru echipa lui roz a ales popcorn, făină de cocos și albuș de ouă. Lui Alexandru Sautner i-a dat gheare de găină, wasabi, dropsuri și edamame, iar lui Orlando Zaharia i-a dat inimi și pipote, tapioca, sos de pește, cerneală de sepie și fasole.

Cu așa temă de gătit și așa ingrediente, Orlando Zaharia a decis să își ajute echipa. A apăsat butonul roșu și a anunțat că are de gând să folosească o amuletă puternică.

„Ai puterea să interzici oricare 3 ingrediente echipelor adverse. Primul ingredient este sarea. Al doilea ingredient este zahărul, iar al treilea este făina de grâu”, a fost anunțul juratului.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Aleaxandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea battle

Imediat, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner și-au regândit rețetele și s-au apucat iar de treabă.

Nu a durat mult și Alexandru Sautner a decis să arunce și el în joc un avantaj periculos, ca să își ajute echipa.

„Azi am chef să creez haos printre ei. Dacă Orlando a dat una, dau și eu una. Amuleta sună așa: „Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți celelalte două echipe la bancuri adverse. Ziceți merci că v-am lăsat ultimele 10 minute”, a zis el, fericit de mișcarea făcută.

„Pe toți dumnezeii”, a fost reacția lui Orlando Zaharia, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Regina Întunericului și Arun s-au certat. Concurentul și-a îmbrâncit rivala. Ce și-au ... Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner a fost scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru, cuțitul său de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x