Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu s-a răzbunat pe Sorin Bontea. Ce amuletă a folosit

Supărat că a fost „lovit” de amuleta lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu a ales să se răzbune, folosind un bonus neașteptat.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Liderul echipei albastre s-a răzbunat pe Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă prin care a lovit în echipa albastră și în cea mov.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să se răzbune pe Sorin Bontea, în ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În cadrul celui de-al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, trei concurenți din cele trei echipe s-au întrecut într-o probă de forță, ce a constat în separat și bătut albușuri de ouă. Victorina Matveev i-a uimit pe toți cu viteza sa și a adus o victorie echipei sale verzi. De aceea, Sorin Bontea a ales cu ce ingredient va găti el, dar și celelalte două echipe.

Acesta a ales să folosească varza pentru a pregăti o rețetă de ribeye cu piure, în timp ce Florin Dumitrescua ales să facă paste cu pește și broccoli, leguma pe care a primit-o de la rivalul său. Scărlătescu, în schimb, s-a ales cu o conopidă din care a ales să facă risotto.

Dornic să își ajute echipa și să sporească șansele de reușită, liderul echipei verzi a decis să folosească o amuletă.

„Mă gândesc să îmi ajut și eu echipa și să folosesc o amuletă ca să-i încurc pe ceilalți: Regula celor 10! Dragii mei, știți despre ce este vorba, adică trebuie ca echipele adverse să se împartă în jumătate și să gătească pe rând”, a fost vestea complet neașteptată data de liderul echipei verzi.

Doar că acesta nu avea de unde să știe că totul se va întoarce împotriva lui, precum un bumerang.

Supărat de gestul rivalului său, Florin Dumitrescu a decis să își ia revanșa, tot prin intermediul unei amulete. Acesta a folosit bonusul pentru a bloca doi concurenți extrem de buni din echipa verde: pe Victorina Matveev și pe Elena Matei.

Florin Dumitrescu citind bonusul unei amulete, în ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a folosit o altă amuletă puternică

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să urmărești tot momentul cu verdictul eliminării.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă ca să-i încurce pe Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a anunța... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Artiștii de circ au analizat farfuriile concurenților. Ce l-a enervat pe Scărlătescu la de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x