Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă ca să-i încurce pe Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a anunțat

În ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, la scurt timp după începerea celui de-al optulea battle, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică împotriva rivalilor săi.

După ce în ediția anterioară a pierdut un concurent, Florin Dumitrescu a decis să treacă la strategii mai puternice, motiv pentru care a ales să spargă prima amuletă bombă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Surpriza a fost atât de mare atunci când a văzut ce a găsit înăuntru, încât s-a prăbușit în genunchi și a strigat de fericire.

Ce amuletă a ales să folosească Sorin Bontea, în al nouălea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Bomba asta îmi salvează tot sezonul și înăuntru sunt două amulete. Mamă, ce bună e a doua”, a sărit în sus de fericire liderul echipei albastre.

Una dintre ele îi puterea de-a schimba bancul de lucru pentru celelalte două echipe (dar nu mai târziu de jumătatea probei), în timp ce a doua amuletă îi dă posibilitatea de-a aduce în echipa sa un concurent eliminat după o confruntare.

Și fiindcă a câștigat prin intermediul Victorinei Matveev proba de îndemânare, Sorin Bontea a fost cel care a ales cu ce ingrediente gătește fiecare echipă. După ce s-a consultat extrem de atent cu membrii echipei sale, acesta a ales varza și a ales să ofere broccoli pentru Florin Dumitrescu și conopidă pentru Cătălin Scărlătescu.

Echipa verde s-a gândit să facă o rață cu varză roșie, dar fiindcă în cămară nu au găsit carnea la care s-au gândit, au decis ulterior să facă ribeye cu piure de varză roșie și piure de cartof. Florin Dumitrescu s-a gândit să facă paste cu pește și broccoli, în timp ce echipa mov a mizat pe un risotto cu conopidă.

În timp ce concurenții încercat să facă rost de ingredientele necesare, alarma a răsunat în bucătăria „Chefi la cuțite”, anunțând folosirea unei amulete.

„Mă gândesc să îmi ajut și eu echipa și să folosesc o amuletă ca să-i încurc pe ceilalți: Regula celor 10! Dragii mei, știți despre ce este vorba, adică trebuie ca echipele adverse să se împartă în jumătate și să gătească pe rând”, a fost vestea complet neașteptată data de Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Lovitură grea în al nouălea battle. Ce trebuie să gătească echipele... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu s-a răzbunat pe Sorin Bontea. Ce amuletă a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x