Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul în timpul degustării. Ce s-a întâmplat, de fapt

După proba de duel din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cei trei jurați au degustat preparatele concurenților. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul, sprea marea surpriză a tututor.

colaj foto cu catalin scarlatescu, soirn bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în platou pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții intrați la duel. La un moment dat, spiritele s-au aprins și jurații au dat startul unor discuții în contradictoriu. Cătălin Scărlătescu s-a enervat și a părăsit platoul.

Cătălin Scărlătescu s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Prima probă de gătit a zilei a adus o provocare de zile mari pentru cele trei echipe, care au fost puse să facă un fusion între gusturile românești și cele ucrainene. De data aceasta, degustarea a fost făcută de refugiați din Ucraina, într-o ediție dedicată păcii.

Florin Dumitrescu a ales să pregătească o rețetă de colțunași, Sorin Bontea a mizat pe pui a la Kiev, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean. Dintre cele trei rețete prezentate se pare că cea mai apreciată a fost cea pregătită de Sorin Bontea, fiindcă puiul a la Kiev a adunat 9 voturi dintr-un total de 11! Așa cum era de așteptat, bucuria a fost mare pentru membrii echipei de aur alb. Nu același lucru se poate spune și despre celelalte două echipe.

Astfel, echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la duel. Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat faptul că, de data aceasta, dueliștii trebuie să pregătească farfurii folosind trei ingrediente: somon, ouă și cartofi. Și fiindcă dorința de-a rămâne în competiție a fost mare, fiecare dintre concurenții intrați la duel au încercat să aleagă cât mai inspirat și să pregătească minuțios rețete savuroase.

La final, când cronometrul s-a oprit, farfuriile au fost trimise la degustare. Rând pe rând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și, ca și la prima degustare a serii, conflictele și schimbul acid de replici nu au întârziat să apară. Și de data aceasta, motivul a fost același: părerile diferite pe care le are Cătălin Scărlătescu față de colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

La un moment, atunci când degustau una dintre farfurii și tensiunea a atins cote maxime, liderul echipei de aur galben a ieșit din platou, spre marea surpriză a tuturor!

Ce a mai zis Scărlătescu și cum s-a terminat totul? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să afli.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al treilea battle... Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Cătălin Boroica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x