Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al treilea battle

După ce farfuriile au fost trimise la degustare, banda a început să meargă și a adus un verdict neașteptat după proba de gătit. Concurenților și chefilor nu le-a venit să creadă când au văzut cine a câștigat al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Colaj cu jurații Chefi la cuțite Galerie
Banda a adus un verdict neașteptat la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, cele trei echipe s-au întrecut în rețete pregătite special pentru refugiați din Ucraina. La finalul degustării, banda a început să meargă și a adus un verdict neașteptat pentru această probă de gătit. Toți au fost surprinși atunci când au văzut cine a câștigat al treilea battle.

Cine a câștigat a treia probă de gătit (battle) de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

De data aceasta, Gina Pistol i-a anunțat pe chefi și pe concurenți că jurații ediției 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 sunt refugiați din Ucraina, așa că tema de gătit presupune realizarea unui fusion între mâncarea românească și cea ucraineană. Având libertate deplină în alegerea preparatelor, fiecare a ales să facă o rețetă menită să amintească invitaților de țara lor, de casă și de liniștea pe care au pierdut-o.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. Ce a urmat

Florin Dumitrescu a ales să pregătească o rețetă de colțunași, Sorin Bontea a mizat pe pui a la Kiev, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean.

Cele șaizeci de minute se scurg, de fiecare dată, extrem de rapid, așa că chefii și concurenții au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a obține preparate cât mai gustoase și aspectuoase. Emoțiile au fost mari în bucătărie și proba de gătit nu a fost lipsită de incidente neplăcute, greșeli sau situații limită.

Când timpul alocat gătitului s-a terminat, preparatele au fost așezate pe bandă și trimise la degustare. Apoi, banda a început să meargă și a adus un verdict complet neașteptat. Farfurie după farfurie și vot după vot, emoțiile au atins cote maxime și toată lumea a urmărit cu sufletul la gură surpriza adusă de bandă. Nu au lipsit intimidările, tachinările, toate într-un carusel de emoții, teamă, bucurie și speranță.

„N-a înțeles nimeni ce s-a întâmplat”, a zis Sorin Bontea, văzând că a adunat cinci farfurii din primele șapte trimise de jurați.

Tensiunea a atins apoi cote maxime, farfurie după farfurie. Bucuri a fost imensă atunci când echipa de aur alb a lui Sorin Bontea a câștigat a treia probă de gătit de la Chefi la cuțite sezonul 10 cu nouă farfurii din 11, un deznodământ la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Sunt total în doliu”, a zis Scărlătescu, la final.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărl... Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul în timpul degustării. Ce s-a întâmplat, de fap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x