Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu

Când au terminat de gătit farfuriile, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au trimis preparatele la degustare. Între timp, și chefii au gustat din rețetele obținute, însă discuțiile aprinse nu au întârziat să apară. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să se atingă de farfuria lui Cătălin Scărlătescu, dintr-un motiv surprinzător.

colaj foto cu sorin bontea, chefii si catalin scarlatescu Galerie
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dezvăluit care a fost motivul | Antena 1

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete în care gustul românesc s-a împletit cu cel ucrainean într-un fusion menit să încânte papilele gustative ale refugiaților din Ucraina, invitați în calitate de jurați ai acestei ediții. Când a venit momentul degustării, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu, iar motivul a fost unul surprinzător.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în conflict cu Cătălin Scărlătescu la degustarea probei din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10

Deși pe parcursul probei de gătit securea războiului a fost îngropată și toată lumea a uitat de amulete, iată că la momentul degustării spiritele s-au aprins din nou.

„A fost pacea făcută azi la Chefi la cuțite și un armistițiu s-a semnat. Nu am avut parte de amulete care să ne încurce la gătit, dar nu cred că vom mai avea așa ceva în celelalte battle-uri”, a spus Florin Dumitrescu, la scurt timp după ce echipele au terminat de pregătit farfuriile și acestea au fost trimise la degustare.

Florin Dumitrescu a ales să pregătească o rețetă de colțunași, Sorin Bontea a mizat pe pui a la Kiev, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. Ce a urmat

În timp ce invitații ucraineni au degustat cu multă atenție fiecare dintre cele trei preparate, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în culise pentru a descoperi cât de bine s-au descurcat concurenții din echipele lor la această probă de gătit.

„Din punctul meu de vedere, noi astăzi am reușit să gătim bine, o farfurie frumoasă și super gustoasă”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Am un preparat nu bun, ci foarte bun! Sper să fie pe placul lor”, a zis și Sorin Bontea despre puiul pregătit de el.

Apoi, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Cei doi chefi s-au dat deoparte, cu o atitudine reținută.

„Știi ce ai merita? Să nu îți gustăm din mâncare! De câteva ori îți gustăm din mâncare tu spui că habar nu avem despre mâncare și zici că avem ceva cu tine. Indiferent ce am spune!”, a zis Sorin Bontea.

Practic, cei doi s-au săturat să audă comentariile colegului lor, care pare că nu reacționează tocmai bine la observații, critici și impresii primite de la alții. Și uite așa, degustarea s-a terminat cu un „protest”.

„Eu sunt obișnuit, nouă sezoane până acum au fost doar amândoi împotriva mea. Băieți, băgați, că băiatul duce!”, a zis Scărlătescu la final, fără să pară afectat de gestul colegilor săi de platou.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. C... Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al treilea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x