Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a anunțat ce va face cu bomba! Ce temă de gătit au primit echipele

În ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Gina Pistol a dezvăluit care este tema de gătit pentru cel de-al patrulea battle, dar și cine face degustarea. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit colegilor săi ce planuri are cu bomba câștigată.

colaj foto cu gina pistol, sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu Galerie
Cătălin Scărlătescu a dat emoții colegilor săi de platou, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce temă de gătit le aduce Gina Pistol pentru cel de-al patrulea battle din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Înainte însă de-a afla despre ce este vorba, Cătălin Scărlătescu a anunțat ce are de gând să facă în privința bombei câștigate.

Ce temă de gătit au primit concurenții la al patrulea battle, cine face degustarea și ce a decis Cătălin Scărlătescu în privința bombei câștigate, la Chefi la cuțite

Ziua a început în forță atât pentru chefi, cât și pentru concurenții rămași în competiție la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Azi sunt în formă, să vedem ce ne rezervă ziua de astăzi. Ar fi drăguț dacă am câștiga battle-ul 4”, a spus Sorin Bontea, încă de la începutul zilei.

„Ce e în bomba aia, oare?!”, a întrebat Cătălin Scărlătescu, supărat că în ediția anterioară l-a pierdut pe Cătălin Boroica și a ajuns să aibă în prezent doar cinci concurenți în echipă.

„Nici nu vreau să mă gândesc!”, a sărit imediat Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Pe cine a pierdut Cătălin Scărlătescu

„Cred că sunt eu mai curios decât tine ce se află acolo. De ce n-o spargi, să vezi și tu ce ai acolo?”, a fost întrebarea pusă de Florin Dumitrescu.

Totuși, surpriza a fost mare atunci când Cătălin Scărlătescu și-a amintit de certuruile și discuțiile sale aprinse cu Sorin Bontea de la degustarea de ieri și a luat o decizie neașteptată. Acesta a luat bomba în mână și i-a dedicat-o colegului său!

Apoi, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 și a dezvăluit care este tema de gătit pentru al patrulea battle.

„Se gătește peste tot, case mici sau case mari, aici sau peste hotar, are carne și legume. Mai multe nu vă pot spune, dar astăzi oalele se încing, că o vom găti fine dining”, a fost ghicitoarea spusă de frumoasa prezentatoare, care a anunțat totodată că degustarea va fi făcută de trupa lui Damian Drăghici.

Chefii au dat răspunsurile și, așa cum era de așteptat, au început iar discuțiile. De data aceasta, Sorin Bontea a cerut să se facă dreptate și s-a luptat cu toate forțele pentru șansa de-a alege el cine cu ce ingrediente gătește.

„Are gura mai mare”, a comentat Florin Dumitrescu destul de supărat.

Astfel, Sorin Bontea a ales pentru echipa sa tocanița de iepure, lui Florin Dumitrescu i-a dat tocănița de mistreț, iar Cătălin Scărlătescu a primit tocănița de mușchi de vită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate segmentele de public. În seara aceasta, chefii au parte de o eliminare neașt... Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit echipele la proba de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x