Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit echipele la proba de gătit

În ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe găteau pentru cel de-al patrulea battle atunci când Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu, prin care anunța că folosește o amuletă. Când au auzit ce avantaj folosește, toți au fost uimiți.

colaj foto cu catalin scarlatescu, sorin bontea si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Liderul echipei de aur galben i-a luat prin surprindere pe toți cu amuleta pe care a ales s-o folosească | Antena 1

În cel de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe au fost puse să gătească rețete cât mai gustoase de tocăniță, folosind un ingredient impus. La un moment dat, la scurt timp după ce concurenții s-au apucat de gătit, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu, anunțând astfel că are de gând să folosească una dintre amulete. Toți l-au privit curioși, ca să afle ce avantaj pune la bătaie.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

După eliminarea lui Cătălin Boroica, cele trei echipe din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce provocare le aduce de data aceasta frumoasa Gina Pistol. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit, prin intermediul unei ghicitori, faptul că trebuie să pregătească rețete cât mai gustoase de tocăniță. Sorin Bontea a ales carnea de iepure, lui Florin Dumitrescu i-a dat carnea de mistreț, iar Cătălin Scărlătescu a primit mușchiul de vită.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Pe cine a pierdut Cătălin Scărlătescu

Apoi, cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat imediat de procurat ingredientele necesare din cămară și de pus tigăile la încins. Pe lângă rețeta de tocăniță aleasă, chefii și concurenții au încercat să aleagă și o garnitură cât mai potrivită. Apoi, în toată acea agitație din bucătărie, s-a auzit sunetul ce anunța o surpriză de proporții! Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și toată lumea și-a dat seama că acesta are de gând să folosească amuleta. Ochii toți s-au ațintit asupra lui, pentru a descoperi ce urmează.

„Prima amuletă data de Scărlătescu sună așa: concurenții echipelor adverse vor fi legați doi câte doi, inclusiv cu Cheful dacă există număr impar!”, a fost vestea surprinzătoare dată de Cătălin Scărlătescu, în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Când au auzit ce impune amuleta, concurenții din echipele adverse au început să se îngrijoreze. Florin Dumitrescu a fost prevăzător și a pus totul la făcut de dinainte, căci a anticipat această mișcare. Sorin Bontea, în schimb, a fost nevoit să se lege de un concurent din echipa sa.

Și fiindcă timpul trece rapid, echipele s-au apucat imediat de gătit, în speranța că nu vor intra la duel din cauza situației iscate, după ce Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă. Nu a durat mult și haosul a cuprins din plin bucătăria Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a anunțat ce va face cu bomba! Ce temă de gătit au primit echipe... Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al patrulea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x