Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al patrulea battle

Când au terminat de gătit farfuriile pentru cel de-al patrulea battle, concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 10 au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă. Surpriza a fost mare atunci când s-a descoperit cine a câștigat proba de gătit.

colaj foto cu florin dumitrescu, concurenti de la chefi la cutite si damian draghici cu trupa sa Galerie
Damian Drăghici și artiștii din trupa sa au făcut degustarea la Chefi la cuțite sezonul 10, ediția 24 | Antena 1

În ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe s-au intercut la gătit trei rețete diferite de tocăniță, folosind un ingredient ales de Sorin Bontea. Preparatele au fost trimise la degustare și invitații au ales cea mai reușită farfurie. Apoi, banda a mers și a adus un verdict neașteptat. Când au văzut cine a câștigat, toți au fost surprinși.

Cine a câștigat a patra probă de gătit (battle) din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenții rămași în competiție. Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a pus pe toți pe jar cu o ghicitoare inedită despre proba de gătit. Fiindcă s-a decis că el a câștigat, Sorin Bontea a ales cu ce ingrediente a gătit fiecare echipă. Pentru concurenții săi a ales carnea de iepure, lui Florin Dumitrescu i-a dat carnea de mistreț și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu mușchiul de vită.

Cronometrul a pornit și toți concurenții s-au apucat de gătit, pentru a profita cât mai mult de timpul avut la dispoziție. Totuși, lucrurile s-au schimbat radical atunci când Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat că are de gând să folosească o amuletă: „concurenții echipelor adverse vor fi legați doi câte doi, inclusiv cu Cheful dacă există număr impar!”, a fost „pedeapsa” dată de liderul echipei de aur galben.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Pe cine a pierdut Cătălin Scărlătescu

Deși misiunea nu a fost deloc una simplă, toată lumea a încercat să lupte pentru a câștiga a patra probă de gătit (battle) de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Când timpul alocat gătitului s-a scurs, preparatele au fost așezate pe bandă și trimise la degustare. De data aceasta, trupa lui Damian Drăghici a făcut degustarea, în frunte cu celebrul artist.

Invitații au fost atenți nu doar la gust, ci și la aspect sau la texturile diferitelor elemente din familie. Apoi, după ce au stat puțin pe gânduri, artiștii au pus pe bandă farfuria care le-a plăcut cel mai mult, decizând astfel cine a câștigat proba de gătit în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Banda a început să meargă și a adus un verdict neașteptat! Scorul a fost destul de strâns până în momentul în care echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu a reușit să se claseze pe primul loc. Așa cum era de așteptat, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, împreună cu echipele lor, s-au mirat de rezultat și au realizat că urmează să intre la proba de duel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit echipele la proba de ... Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x