Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele

În timpul celui de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu și a ajuns chiar să arunce cu farfuriile prin bucătărie.

colaj foto cu titus antonescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite Galerie
Concurentul a reușit să îl facă pe chef să se enerveze, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, cele trei echipe au fost pusă să pregătească rețete cât mai savuroase folosind creveți, homar și scoici Saint Jacques. La un moment dat, spre finalul celei de-a cincea probe din acest sezon (battle), Cătălin Scărlătescu s-a enervat atât de tare pe Titus Antonescu încât a ajuns să arunce nervos cu farfuriile prin bucătărie.

Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu și a început să arunce cu farfuriile prin bucătărie, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 25 a îndrăgitului show de la Antena 1, cei trei chefi s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat să afle de la Gina Pistol ce provocare le-a pregătit. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat că vor găti pentru foștii concurenți de la emisiunea Chefi fără limite.

După ce Florin Dumitrescu a împărțit ingredientele obligatorii, cronometrul a pornit și concurenții au pornit rapid către cămară, pentru a-și lua ingredientele necesare. Apoi, tigăile au fost puse la încins și toată lumea s-a apucat rapid de gătit. Lucrurile însă s-au complicat radical încă de la începutul probei, atunci când Sorin Bontea a ales să folosească amuleta prin care se impune rivalilor să gătească, timp de 30 de minute, folosindu-se doar de o mână.

Așa cum era de așteptat, acest detaliu a complicat din plin proba, însă teama de duel și de o posibilă eliminare i-a făcut pe toți să lucreze cât mai bine cu putință.

Tensiunile însă au atins cote maxime și până la conflicte, certuri și vorbe dure n-a mai fost decât un pas. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să își coordoneze cât mai bine echipele, însă nu au reușit atât de bine precum se așteptau și greșelile au apărut parcă la tot pasul.

La un moment dat, spre finalul acestei probe de gătit (battle), Cătălin Scărlătescu a anunțat că trebuie să se monteze farfuriile. I-a dat lui Titus Antonescu sarcina de-a începe cu picuri de piure, însă de îndată ce a văzut textura respectivului preparat, acesta s-a enervat, a început să țipe și chiar a ajuns să arunce cu farfuriile prin bucărărie!

„Deja era fiert pe mine! Deja îmi venea să plec eu!”, a spus Titus la testimoniale, care a recunoscut că nu a fost singura situație în care chef-ul a țipat la el.

Așadar, emoțiile și tensiunile au adus un adevărat carusel de trăiri intense nu doar pentru concurenți, ci și pentru cei trei chefi, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă! Ce au pățit concurenții. Lina și Brigitta s-au cer... Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al cincilea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x