Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al cincilea battle

După degustare, banda a început să meargă și a adus verdictul. Toți au fost surprinși atunci când au aflat cine a câștigat cea de-a cincea probă de gătit (battle) de la Chefi la cuțite sezonul 10.

colaj foto cu chefii, echipele lor si tabela de scor la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenții de la Chefi fără limite au votat și au decis cine a câștigat al cincilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut misiunea de-a pregăti rețete pe bază de creveți, homar și Saint Jacques. Cei care au făcut degustarea au fost foștii concurenți de la Chefi fără limite. La final, banda a adus un verdict neașteptat și mulți s-au mirat atunci când au văzut cine a câștigat a cincea probă de gătit.

Cine a câștigat a cincea probă de gătit (battle) de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe. Cătălin Scărlătescu a decis să deschidă bomba și toți au putut afla care sunt cele cinci amulete din interior și la ce ar trebui să se aștepte, în edițiile următoare. Apoi, fiindcă el s-a descurcat cel mai bine la ghicitoarea spusă de Gina Pistol, Florin Dumitrescu a decis să aleagă scoicile Saint Jacques pentru el, lui Sorin Bontea i-a dat creveții, iar Cătălin Scărlătescu a primit homarul. Timp de șaizeci de minute, fiecare dintre cele trei echipe a încercat să pregătească rețete cât mai gustoase și aspectuoase. Sorin Bontea a folosit amuleta prin care, timp de 30 de minute, cei din echipele adverse au gătit doar cu o mână. Această mutare a fost gândită pentru a-și ajuta echipa să câștige.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții

Au fost tensiuni mari, nu au lipsit certurile și nici momentele în care chefii s-au enervat la culme. La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, farfuriile au fost trimise la degustare, pentru ca invitații din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 să guste și să decidă cine a câștigat a cincea probă de gătit (battle).

Am putut să-i revedem pe Nobo, Laura, Primărița, Arkanian, Becky și mulți alții, concurenți la Chefi fără limite, de la Antena 1. Misiunea lor a fost grea, fiindcă toate cele trei preparate au fost deosebite.

Emoțiile au atins cote maxime atunci când banda a început să meargă. Prima farfurie a adus un vot pentru echipa de aur alb. Apoi, rând pe rând, și alte farfurii au început să apară și scorul a fost unul destul de strâns inițial, apoi echipa de aur galben a început să se detașeze.

Nu mică a fost surpriza lui Scărlătescu atunci când a văzut deznodământul!

„Mămică, mă duc să fac o poză!”, a zis el fericit că a câștigat.

„Ne-au dat-o la gioale. Ne-am luat-o rău!”, „Decepție totală”, iată doar o parte din reacțiile celor învinși în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele... Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea. Ce au zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x