Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă! Ce au pățit concurenții. Lina și Brigitta s-au certat

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică, ce i-a luat pe toți prin surprindere. Din cauza emoțiilor, între Lina și Brigitta au apărut iar certuri.

colaj foto cu sorin bontea, gina pistol si catalin scarlatescu la chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea a decis să folosească o amuletă în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a început în forță. La puțin timp după ce concurenții celor trei echipe s-au apucat de gătit rețetele alese, Sorin Bontea a ales să folosească o super amuletă. Nu a durat mult și tensiunile și-au făcut iarăși simțită prezența. Lina și Brigitta s-au certat din nou.

Sorin Bontea a folosit o amuletă în a cincea probă de gătit (battle). De ce s-au certat Lina și Brigitta

Ziua a început în forță pentru cei trei chefi. Înainte ca Gina Pistol să anunțe ghicitoarei acestei ediții, Cătălin Scărlătescu a decis să își deschidă bomba și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că s-a ales cu cinci amulete. Apoi, fiindcă a fost cel mai rapid la ghicit răspunsul bun de la ghicitoare, Florin Dumitrescu a primit șansa de-a alege ingredientele: pentru el a ales Saint Jacques, lui Sorin Bontea i-a dat creveți și lui Cătălin Scărlătescu i-a dat homar.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții

Apoi, după ce fiecare chef s-a sfătuit cu echipa sa în legătură cu rețeta aleasă, cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de treabă. Nu a durat mult și alarma s-a dat în bucătărie, căci Sorin Bontea a apăsat butonul roșu!

„Amuleta spune așa: echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 de minute din timpul probei”, a anunțat acesta, spre marea surpriză a tututor.

„Mi s-au muiat picioarele”, a zis cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Strategia a fost una gândită din plin, pentru a-i încurca pe rivalii săi să gătească:

„Degeaba dai amuleta asta la final, când e totul pregătit și gătit”, a explicat Bontea, încântat de alegerea făcută.

Emoțiile și tensiunile au atins cote maxime, așa cum era de așteptat. La un moment dat, în timpul probei de gătit, Brigitta i-a dat Linei niște indicații, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. Doamna s-a apucat să rupă frunzele de pătrunjel folosindu-și gura, lucru total neigienic în opinia Brigittei, care a comentat și de aici a luat naștere un schimb acid de replici între cele două.

„A zis chef că astăzi trebuie să mă ascultați pe mine. Dacă nu vă convine nu știu, puteți să faceți on alegere. Puteți să stați pe margine dacă nu vă convine”, i-a spus blondina.

Apoi, când au intervenit și alți colegi, conflictul s-a mai aplanat și toată lumea și-a văzut de treabă, în cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit conc... Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x