Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea. Ce au zis

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților intrați la duel și au fost uimiți de ceea ce au descoperit, în edițai 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

colaj foto cu chefii la degustare la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cei trei jurați au fost impresionați de unele farfurii gătite de concurenții intrați la duel în ediția 25 a show-ului Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

După ce au pierdut prima probă de gătit din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, echipa de aur alb și echipa de aur galben au intrat la un duel unde lactatele au fost vedeta din farfurie. La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au fost uimiți de ceea ce au descoperit.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților intrați la duel în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti folosind un ingredient impus de Florin Dumitrescu, cel care a răspuns corect la ghicitoarea Ginei Pistol: homar, Saint Jacques și creveți. Timp de șaizeci de minute, concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a aduce echipei victoria. Cei care au degustat au fost chiar foștii concurenții de la Chefi fără limite. Dintre toate farfuriile, cea mai apreciată a fost cea pregătită de Cătălin Scărlătescu.

Bucuria a fost mare atunci când banda a adus acest verdict neașteptat și concurenții din echipa de aur galben s-au bucurat în cel mai surprinzător mod posibil. Dintre ei, doamna Lina a reușit să iasă în evidență, fiind cea mai vocală dintre toți atunci când s-a anunțat victoria!

Supărați, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au oferit concurenților sfaturi înainte de-a intra la duel, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10. Apoi, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că duelul impune ca lactatele să fie vedeta din farfurie.

Cronometrul a pornit și fiecare concurent s-a apucat de gătit rețeta aleasă. Cele șaizeci de minute s-au scurs rapid și, când mâncarea a fost gata, farfuriile a fost trimise la degustare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile rând pe rând și au analizat atent fiecare rețetă. De la paste și până la diferite tipuri de carne cu sos, papanași și cheesecake și până la lapte de pasăre, tema lactate a scos parcă la iveală creativitatea concurenților intrați la duel în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Prima farfurie care mă sperie!”, „Mănânc de toate pastilele!”, „Îmi place textura albușului”, „E prea dulce”, „E o farfurie fără gust”, iată doar o parte din părerile avute de chefi la această degustare.

Părerile au fost împărțite, au existat și discuții în contradictoriu, chefii s-au și certat, dar au acordat și note, decizând astfel ce punctaj merită fiecare farfurie.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al cincilea battle... Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x