Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat despre amuletă. Care sunt noile reguli

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o schimbare importantă atunci când a venit vorba despre jocul de amuletă. Chefilor nu le-a venit să creadă ce au găsit la bancul de lucru. Gina Pistol le-a dat o veste neașteptată.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o schimbare importantă atunci când a venit vorba despre jocul de amuletă | Antena 1

Și în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se luptă cu toată forța și cu toată priceperea pentru a aduna cât mai multe dintre râvnitele amulete. Însă, sezonul nou aduce și reguli noi pentru cei trei. Când au intrat în bucătărie și au văzut noutatea de la bancul de lucru, surpriza a fost una mare. Totul a culminat apoi cu vestea dată de Gina Pistol.

Ce anunț neașteptat a făcut Gina Pistol în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Ce au găsit chefii la bancul de lucru

Ziua a început în forță pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Totuși, în niciun moment, aceștia nu s-au așteptat la ceea ce avea să urmeze. Lucrurile s-au complicat mai mult decât se așteptau.

„Când am intrat în cort am rămas toți trei blocați. Sunt patru bancuri. Gătești tu, Gina, cu noi?”, s-a mirat Sorin Bontea și a încercat totodată să înțeleagă ce se întâmplă, de fapt, la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

„Ăla a fost momentul în care eu m-am speriat. Al patrulea banc m-a băgat în ceață total”, a zis Florin Dumitrescu.

„Ajunși în sezonul al 11-lea suntem în fața unui nou început. Ce a fost a fost, un ciclu s-a încheiat, a fost o decadă de vis. Ca orice vis, el dispare în lumina dimineții unui nou sezon. În acest sezon, noutatea este că duelul pentru amulete se va desfășura, dragii mei, în patru! Patru chefi. Unul dintre cei care v-a jurizat până acum va găti alături de voi. Amuleta se va juriza de către o vedetă. Amuleta poate să fie câștigată de unul dintre voi sau de invitatul vostru. Amuleta câștigată de el o bagă în seif și cheița eu o am. Pe urmă, la sfârșit, mai face o amuletă, între voi trei doar, ca să vedem cine câștigă restul de amulete din seif”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol în prima ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu

Nu mică a fost surpriza celor trei atunci când au descoperit faptul că primul invitat este Ștefan Popescu.

„Ce se bucură, Cătălin! De când îl așteaptă, nene! I s-a îndeplinit dorința”, a zis Sorin Bontea, amuzat.

„Dragul de el, Ștefan Popescu, nu știe ce îl așteaptă”, a chicotit Florin Dumitrescu.

Acesta a venit cu șorțutile sale colorate cu care ne-a obișnuit deja. Apoi, Gina Pistol a anunțat că fiecare chef are câte 10 cutii de lemn, pe care chefii le vor deschide pe rând, la semnalul dat de prezentatoare. Ingredientul descoperit în interior trebuie gătit atunci, imediat. Ultima cutie va fi deschisă cu 10 minute înainte de final.

„Ești plină de surprize”, a zis Scărlătescu.

„Concurenții celorlalte două echipe vor fi legați spate în spate pe parcursul întregii probe. Dacă există număr impar, atunci concurentul va fi legat de chef-ul echipei”, a fost amuleta pusă în joc de Gina Pistol, în prima ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat că vedeta care face degustarea este Speak!

„Mănâncă orice. Și mănâncă foarte prost! Nu știe să mănânce, asta e problema lui”, a fost de părere Florin Dumitrescu, amuzat.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Dan Cruceru a fost pus de chefi să ia o decizie importantă. Ce a dezvăluit... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x