Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Mario Fresh a făcut anunțul ce i-a surprins pe chefi

În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Mario Fresh a fost cel care a dezvăluit cine a câștigat amuleta.

Colaj cu Mario Fresh alături de jurații Chefi la cuțite și Gina Pistol Galerie
În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Mario Fresh a fost cel care a dezvăluit cine a câștigat amuleta | Antena 1

În etapa degustărilor pe nevăzute, chefii se întrec pentru amuletele puse la bătaie de Gina Pistol și care pot aduce avantaje importante în etapa de battle-uri. De data aceasta, în ediția a doua, difuzată pe 28 martie 2023, cel care a făcut degustarea a fost Mario Fresh. El a decis cine a câștigat amuleta ce permite deținătorului ei să salveze de la eliminare un concurent.

Cine a câștigat amuleta în ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 11. Mario Fresh a făcut a anunțul ce i-a surprins pe chefi

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au avut drept rival în bucătărie pe prietenul lor, chef Iosif Ștefănescu. Gina Pistol i-a surprins din plin atunci când a dezvăluit că amuleta aduce un bonus uriaș: posibilitatea de-a salva un concurent de la eliminare.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Justin Boar din Hawaii i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce i-au cerut aceștia

Totuși, un asemenea avantaj uriaș a avut și o probă pe măsură, căci cei patru bucătari au primit sarcina de-a pregăti rețete folosind în farfurii cel puțin 11 legume. Se pare însă că sarcina n-a fost una tocmai simplă și i-a cam dezarmat pe chefi. Totuși, dorința de-a câștiga amuleta i-a făcut să lupte cu multă ambiție.

Când timpul s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de Mario Fresh. Acesta a analizat totul cu multă atenție, de la textură, gust și ingrediente și până la aspect. La final, cântărețul și-a făcut apariția alături de Gina Pistol în platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

„Vreau să îi mai țin puțin în suspans!”, a zis Mario Fresh.

„Ce golan”, a zis Florin Dumitrescu, nerăbdător să afle verdictul.

Apoi, verdictul a surpriză la care nimeni nu s-ar fi așteptat: amuleta a mers la Cătălin Scărlătescu.

„Te așteptai la așa ceva?”, au zis chefii, în ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Urmărește clipul video din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tart... Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x