Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor de post pregătite de concurenții de la Asia Express

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea rețetelor de post pe care le-au pregătit foștii concurenți de la Asia Express care au intrat la duel, în a doua ediție specială Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea la Chefi la cuțite | Antena 1

A doua ediție specială Chefi la cuțite de la Antena 1, difuzată în data de 30 noiembrie 2021, a adus numeroase surprize pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După prima probă de gătit, la duel au intrat toți concurenții echipei roșii, dar și doi din echipa galbenă și doi din cea albastră.

După ce s-a terminat timpul de gătit, cei trei jurați au degustat atent rețetele de post pregătite la duel și au dat notele care au decis cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat la Chefi la cuțite rețetele de post pregătite la duel de foștii concurenți Asia Express

În cea de-a doua ediție specială a show-ului Chefi la cuțite, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în rețete pregătite cu câte un ingredient vedetă. Apoi, banda a mers și degustarea a fost făcută de către echipa emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a luat foc

Marele pierzător a fost Cătălin Scărlătescu și, fiindcă a fost remiză între echipa galbenă și cea albastră, acestea au trimis și ele la duel câte doi concurenți. A urmat o probă în care fiecare a trebuit să facă o mâncare fără carne. Fără un astfel de ingredient de bază, misiunea de gătit s-a transformat într-o adevărată provocare.

După ce au terminat, cei de la Asia Express au așezat farfuriile pe bandă și au sperat că vor primi note mari.

Farfurie după farfurie, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au analizat gustul, textura, culoarea, platingul și complexitatea rețetelor și au acordat note.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce veste au dat chefii

Sub cloșuri, chefii au descoperit rețete de cartofi prăjiți cu varză murată călită și ouă ochiuri, paste quatro formaggi, prăjitură raw vegan cu fructe de pădure, tocăniță, humus, risotoo cu ciuperci sau supă cremă de morcovi reinterpretată.

Au fost preparate care nu au primit note mari, dar și farfurii care au reușit să-i surprindă din plin pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Aceștia au acordat note și au sperat că nu vor avea concurenți eliminați din echipa lor.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a lua... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce veste au dat chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x