Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Antonia Ștefănescu, dezvăluiri despre relația ei cu Andrei după divorț. Ce le-a povestit chefilor

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a vorbit în ediția 16 Chefi la cuțite despre relația ei actuală cu fostul soț, după divorț.

antonia stefanescu, chefi la cutite, bluza neagra, fundal galben Galerie
Antonia Ștefănescu a pregătit o rețetă neobișnuită pentru chefi în ediția 16 Chefi la cuțite | Antena 1

La 28 de ani, Antonia Ștefănescu s-a descris drept ”mamă cu normă întreagă” în cadrul ediției 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite, în care a venit să gătească un preparat deosebit.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a vorbit despre suferința prin care a trecut cu familia ei, ce planuri de viitor avea și ce îi reproșează acum fostului soț.

La masa de jurizare Chefi la cuțite, ea a dezvăluit și care e relația ei actuală cu fostul soț, spre uimirea chefilor.

Antonia a dezvăluit care e relația ei actuală cu Andrei Ștefănescu în ediția 16 Chefi la cuțite

”Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a declarat Antonia atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Pentru a impresiona chefii azi, Antonia și-a propus să gătească un preparat care nu e văzut atât de des pe mesele din România - ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.

”Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc,” a continuat ea.

Citește și: Cât de mult a crescut și cum arată acum Ayan, băiatul lui Andrei Ștefănescu. Micuțul a moștenit frumusețea mamei sale, Antonia

În cadrul ediției 16 Chefi la cuțite, ea a vorbit și despre drama prin care a trecut cu familia ei. Antonia a dezvăluit că mama ei a plecat să lucreze în afară și deși era planul să fie plecată doar 9 luni în străinătate, de atunci au trecut 17 ani de când nu a mai locuit acasă.

Cu mama plecată la muncă și sora mai mare la facultate în Timișoara, Antonia a rămas în grija tatălui său, perioadă în care a și gătit pentru prima dată singură, în clasa a 8-a, atunci când părintele ei se afla în spital. Ea a vorbit despre aceste momente cu lacrimi în ochi și cum l-a vizitat în spital pe tatăl ei și i-a dus de mâncare.

Atunci când a venit momentul jurizării, chefii au fost surprinși de mâncarea pregătită de Antonia, dar dezvăluirile sale despre actuala relație pe care o are cu fostul său soț, Andrei Ștefănescu, i-au uimit și ele.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a recunoscut-o pe Antonia atunci când a intrat pe ușă și aceasta a povestit despre dorința ei de a-și întemeia propria familie, alături de Andrei.

Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție Antonia, din nou împreună după divorț. Care a fost motivul întâlnirii

”Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta,” a dezvăluit Antonia, care a spus că și-a dprit să aibă viața ei, familia ei și un coteț de găini. ”Le-a făcut pe toate, în afară de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte.”

Cât despre actuala sa relație cu Andrei, Antonia Ștefănescu a dezvăluit la Chefi la cuțite: ”Poate sună a clișeu, dar relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat.”

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chef Cătălin Petrescu, vizită inedită la Chefi la cuțite. O reţetă favorită a lui Robert De Niro, pe masa celor trei che... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Gina Pistol le-a dat chefilor ”cu amuleta în cap” pentru proba 16! Ce trebuie să găteas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x