Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Antonia Ștefănescu, dezvăluiri despre relația ei cu Andrei după divorț. Ce le-a povestit chefilor

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a vorbit în ediția 16 Chefi la cuțite despre relația ei actuală cu fostul soț, după divorț.

Antonia Ștefănescu a pregătit o rețetă neobișnuită pentru chefi în ediția 16 Chefi la cuțite

Antena 1

La 28 de ani, Antonia Ștefănescu s-a descris drept ”mamă cu normă întreagă” în cadrul ediției 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite, în care a venit să gătească un preparat deosebit.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a vorbit despre suferința prin care a trecut cu familia ei, ce planuri de viitor avea și ce îi reproșează acum fostului soț.

La masa de jurizare Chefi la cuțite, ea a dezvăluit și care e relația ei actuală cu fostul soț, spre uimirea chefilor.

Antonia a dezvăluit care e relația ei actuală cu Andrei Ștefănescu în ediția 16 Chefi la cuțite

”Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a declarat Antonia atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Pentru a impresiona chefii azi, Antonia și-a propus să gătească un preparat care nu e văzut atât de des pe mesele din România - ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.

”Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc,” a continuat ea.

Citește și: Cât de mult a crescut și cum arată acum Ayan, băiatul lui Andrei Ștefănescu. Micuțul a moștenit frumusețea mamei sale, Antonia

În cadrul ediției 16 Chefi la cuțite, ea a vorbit și despre drama prin care a trecut cu familia ei. Antonia a dezvăluit că mama ei a plecat să lucreze în afară și deși era planul să fie plecată doar 9 luni în străinătate, de atunci au trecut 17 ani de când nu a mai locuit acasă.

Cu mama plecată la muncă și sora mai mare la facultate în Timișoara, Antonia a rămas în grija tatălui său, perioadă în care a și gătit pentru prima dată singură, în clasa a 8-a, atunci când părintele ei se afla în spital. Ea a vorbit despre aceste momente cu lacrimi în ochi și cum l-a vizitat în spital pe tatăl ei și i-a dus de mâncare.

Atunci când a venit momentul jurizării, chefii au fost surprinși de mâncarea pregătită de Antonia, dar dezvăluirile sale despre actuala relație pe care o are cu fostul său soț, Andrei Ștefănescu, i-au uimit și ele.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a recunoscut-o pe Antonia atunci când a intrat pe ușă și aceasta a povestit despre dorința ei de a-și întemeia propria familie, alături de Andrei.

Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție Antonia, din nou împreună după divorț. Care a fost motivul întâlnirii

”Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta,” a dezvăluit Antonia, care a spus că și-a dprit să aibă viața ei, familia ei și un coteț de găini. ”Le-a făcut pe toate, în afară de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte.”

Cât despre actuala sa relație cu Andrei, Antonia Ștefănescu a dezvăluit la Chefi la cuțite: ”Poate sună a clișeu, dar relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat.”

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri