Căutare Live

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Ce chef a câștigat proba extra și ce avantaj extraordinar a primit, înainte de primul battle

În ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când Irina Fodor a anunțat verdictul după proba extra, cea de dinainte de primul battle!

Irina Fodor a anunțat o probă extra pentru concurenții din echipele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Gina Pistol a anunțat faptul că, până în sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, va preda ștafeta Irinei Fodor.

Vestea i-a surprins din plin pe Cătălin Scărlătescu și pe Florin Dumitrescu, dar mai ales pe Sorin Bontea. Pentru cei care nu știu, el este bun prieten cu soțul acesteia, Răzvan Fodor, și totodată cel alături de care a câștigat sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”.

Cine a câștigat proba extra de dinainte de prima confruntare pe echipe, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Încă din primele momente în care și-a făcut apariția, Irina Fodor i-a surprins din plin atât pe concurenții din cele trei echipe de la „Chefi la cuțite” sezonul 9, cât și pe cei trei chefi.

„Confruntările încep altfel decât de obicei. Avem pentru început o mică probă. De aici încolo, așa va începe fiecare confruntare. Va trebui ca fiecare dintre voi să aleagă un concurent care să participe la această probă. Trebuie să vă spun că e o probă de îndemânare, mai degrabă”, a fost anunțul făcut de noua prezentatoare a sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu l-a ales pe Ștefan Borleanu, cuțitul său de aur, mizând probabil pe experiența sa culinară.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”

Cătălin Scărlătescu a nominalizat-o pe Andra Mihail, explicând faptul că tânăra este activă, implicată și descurcăreață, în timp ce Sorin Bontea a ales-o pe Cristina Mălai, o concurentă pe care el o apreciază foarte mult.

Irina Fodor în bucătăria „Chefi la cuțite”

Irina Fodor în bucătăria „Chefi la cuțite”

Banda a început să meargă și am aflat că proba din primul battle pe echipe are drept temă sosurile. Însă, cel care câștigă proba extra va putea decide cine și cu ce sosuri va găti mai tărziu! Cu o asemenea miză, chefii s-au entuziasmat imediat.

Ca să primească puternicul avantaj, cei trei bucătari aleși s-au întrecut în curățat și feliat ananas.

Prima farfurie care a fost gata a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu, așa că el a decis cine primește ce tip de sos. El a ales sosul alb, pentru Sorin Bontea a ales sosul roze și Cătălin Scărlătescu a primit sosul roșu.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Degustarea farfuriilor pregătite în primul battle va fi făcută de cei de la Baladda Records, așa că în platoul emisiunii vor reveni inclusive Adda și Cătălin Rizea, fost concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Gina Pistol a predat ștafeta și a anunțat cine prezintă în locul ei! Dezvăluiri complet nea... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între...
Ultimele știri
x