Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Alexandru Raul Silaghi i-a impresionat pe chefi cu pasiunea sa pentru gătit, la doar 10 ani

Alexandru Raul Silaghi a venit mai hotărât ca niciodată în sezonul 10 Chefi la cuțite, ediția de pe 4 septembrie 2022, să îi cucerească pe cei trei chefi cu talentul său deosebit în artele culinare. La doar 10 ani, micuțul a făcut senzație cu tehnicile sale de gătit.

colaj foto cu Alexandru Raul Silaghi la chefi la cutite sezonul 10 si juratii Galerie
Alexandru Raul Silaghi i-a surprins din plin pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Alexandru Raul Silaghi are doar 10 ani, este elev și a venit din Timișoara pentru a le arăta tuturor cât de talentat este în bucătărie. Micuțul a pășit în platoul sezonului 10 din Chefi la cuțite, în ediția de pe 4 septembrie 2022, mai încrezător ca niciodată în forțele sale.

Micul concurent a dezvăluit că visează să ajungă un bucătar cunoscut: „Sunt foarte sigur că vreau să gătesc în viața mea, să fiu un bucătar celebru, ca chef Cătălin Scărlătescu”.

De altfel, pasiunea pentru bucătărie l-a îndemnat să calce pragul show-ului culinar alături de mama sa. Femeia i-a mărturisit Irinei Fodor că băiețelul său gătește des acasă, lucru care o încântă foarte tare.

Citește și: Concurs "Chef-ul rețetelor". Află cum poți participa și câștiga săptămânal vouchere de cumpărături Lidl

Pentru a-i impresionat pe cei trei chefi, Alexandru Raul Silaghi s-a decis să gătească un preparat deosebit: ciorbă de ciuperci pleurotus. Micuțul a dezvăluit că rețeta se numără printre preferatele sale și că o gătește zilnic.

„Am mare încredere că această rețetă mă va duce în etapa echipelor.”, a susținut Alexandru Raul Silaghi.

Alexandru Raul Silaghi i-a cucerit pe cei trei chefi cu rețeta sa în sezonul 10 din Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022

Alexandru Raul Silaghi, primul concurent al sezonului 10 din Chefi la cuțite, a așteptat cu emoție ca ușile să se deschidă și să pătrundă în platou pentru a-i vedea pe cei trei jurați ai show-ului culinar. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au rămas cu gura căscată când au văzut cine pășește spre masa juriului.

Micuțul le-a dezvăluit chefilor că gătește de la 4 ani și că îi place foarte mult să facă asta. De asemenea, din peisaj nu au lipsit întrebările neașteptate ale juraților, dar nici replicile complet surprinzătoare ale concurentului.

Citește și: Regulamentul concursului "Super chefi". Cum poți câștiga kit-uri de bucătărie Chefi la cuțite

„Să mă întrebe unul odată!”, le-a spus Alexandru Raul Silaghi chefilor atunci când a fost ținut mai mult în suspans de chef Cătălin Scărlătescu.

În urma preparatului gustos pe care l-a făcut, concurentul a primit un cuțit din partea lui chef Sorin Bontea.

„Este foarte gustoasă, se aseamănă cu ciorba de burtă. Trebuie doar să ai mai multă grijă la temperatură în momentul în care pui smântâna pentru că se taie. E un pic tăiată, dar e gustoasă”, i-a spus chef Florin Dumitrescu în timp ce îi arăta micuțului că din partea lui nu are un cuțit.

Alexandru Raul Silaghi a primit un al doilea cuțit din partea lui chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care va merge în etapa următoare a sezonului 10 din Chefi la cuțite.

„Bravo, tinere!”, i-a spus juratul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 din Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, surprinși de noul platou de ... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Irina Fodor a pus în joc o primă amuletă spectaculoasă: „Așa da!”. Despre ce este vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x