Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 octombrie 2022. Cine a câștigat bomba cu 5 amulete. Ce a cerut Sorin Bontea

În ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jucat ultimul joc de culise. La final, unul dintre ei a câștigat bomba cu 5 amulete!

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu in culise la chefi la cutite Galerie
La ultimul joc de culise s-a aflat cine a câștigat bomba cu cele 5 amulete de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus pentru chefi o noutate. Cei trei au jucat diferite jocuri în culise și au adunat jetoane. După ultimul joc, din ediția 16, aceștia au aflat cine a câștigat bomba cu 5 amulete.

Cine a câștigat bomba cu 5 amulete de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În fiecare ediție a îndrăgitului show culinar de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luat la întrecere la jocuri de culise propuse de Irina Fodor și de Gina Pistol. Au jucat popice, au aruncat la țintă, au dat cu zarul la „nu te supăra, frate” și multe altele. La finalul fiecărui joc de culise, chefii au primit jetoane, pe care le-au adunat pe un tabel.

În ediția 16 a show-ului Chefi la cuțite din sezonul 10, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au jucat ultimul joc de culise: darts! Miza a fost una destul de mare, căci s-au pus la bătaie trei jetoane.

„Eu nu știu să joc darts, niciodată nu am jucat. M-a ajutat stilul meu de-a juca, am stat în spate și m-a ajutat la aruncat”, a zis Florin Dumitrescu.

Rundă după rundă, cei trei titani ai bucătăriei au dat tot ce au putut pentru a

„Toată lumea e fiartă pe acea bombiță! Toată lumea e fiartă pe acea bombiță”, au zis Scărlătescu și Dumitrescu.

De data aceasta, cel care a câștigat jetoanele. Supărat, Sorin Bontea a cerut să vadă camerele de filmat și imaginile, ca să se asigure că rivalul său nu a trișat.

„A schimbat? A furat? Dați camera înapoi, a furat!”, a zis acesta nervos.

La final, el s-a convins totuși că Dumitrescu a jucat cât se poate de cinstit.

Totuși, fiindcă de-a lungul celor 16 ediții el a câștigat cele mai multe jetoane, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe bomba cu 5 amulete. După ce până acum nu a avut prea mare noroc în materie de amulete, iată-l acum recuperând rapid în fața colegilor săi! Rămâne de văzut cât de bine le va folosi și cât de mult noroc îi vor purta.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să descoperi tot ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 16. Ce s-a întâmplat în culise, după anunțarea verdictului... Chefi la cuțite, 5 octombrie 2022. Florin Rogojinaru i-a amuzat pe chefi cu bancuri și glume. Ce i-a zis lui Cătălin Scă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x