Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați. Cui i s-a făcut rău în platou

Doi concurenți au părăsit Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 32 din 6 iunie 2023. Este vorba despre Mariana Zinner și Florin Borșaru. La aflarea verdictului, unei concurente i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicului.

Colaj cu Maria Zinner și Florin Borșaru la eliminarea din Chefi la cuțite sezonul 11 Galerie
Doi concurenți au părăsit Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 32 din 6 iunie 2023 | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, concurenții intrați la duel au avut parte de emoții uriașe la aflarea notelor. Doi concurenți au fost eliminați în ediția din 6 iunie 2023, însă emoțiile nu s-au terminat aici. Uneia dintre concurente i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor medical.

Dublă eliminare la Chefi la cuțite sezonul 11. Mariana Zinner și Florin Borșaru au părăsit competiția în ediția 32, difuzată pe 6 iunie 2023 la Antena 1

În cel de-al 11-lea battle, echipele au avut misiunea de-a pregăti o farfurie în funcție de paleta de culori primită. Juriul, format din pictori, a decis că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

La duel, echipa gri și echipa roșie au avut parte de o probă neașteptată. Pe lângă pui, fiecare duelist a primit de la un adversar și un alt ingredient, menit să încurce. În cele 60 de minute alocate gătitului, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun, pentru a primi din partea chefilor o notă menită să salveze de la eliminare, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 6 iunie 2023.

Citește și: Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

Farfurie după farfurie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent rețetele și au acordat note, apoi a venit momentul verdictului, când s-a aflat ce concurenți au fost eliminați în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Cele mai mici note au fost luate de Mariana Zinner, Florin Borșaru și Adriana Stănescu. Aceasta din urmă s-a clasat a antepenultima și acest lucru a salvat-o. Pentru ceilalți doi concurenți, însă, competiția s-a oprit aici.

„Florin, în ultimele dăți, a cam rămas printre ultimii. Dacă nu sunt atenți jocul o greșeală așteaptă. Asta e, ce pot să fac eu mai mult de atât?!”, a zis Sorin Bontea, supărat.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

„Asta a fost, Florin și eu ne luăm rămas bun. A fost un drum greu până aici și mulțumesc tuturor”, a fost reacția Marianei Zinner, la scurt timp după ce a primit verdictul.

„Primul om pe care îl văd este Anica, ea m-a simțit pentru că m-am albit. Mi s-a întâmplat acel moment în care am simțit să n-am mai văzut nimic câteva secunde, n-am mai mirosit, nimic”

„Medic, vrei medic?”, a intervenit imediat Anica din echipa neagră, ca s-o ajute.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

„Se pare că este în șoc. Plângând, tremurând, nu era fizic bine”, a zis Monica Pușcoiu.

„Cred că a avut un atac de panică”, a spus Anica.

Medicul a intervenit imediat și a ajutat-o să se mai liniștească și să depășească momentul dificil prin care a trecut, la scurt timp după ce s-a aflat cine sunt cei doi concurenți care au părăsit Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 32 din 6 iunie 2023.

„Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a spus Florin Dumitrescu.

Astfel, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost cei doi concurenți eliminați.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu... Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x