Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Juriu format din fermieri și oameni de afaceri! Ce au dezvăluit

Concurenții s-au confruntat în ultima bătălie culinară pe echipe, de dinainte de semifinală, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, degustarea este făcută de un juriu format din fermieri!

Juriu format din fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Juriu format din fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emoțiile au atins cote uriașe în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenții rpmași în competiție s-au întrecut la făcut deserturi deliciose, în cel de-al paisprezecelea și ultimul battle culinar pe echipe, de dinainte de semifinală.

Emoțiile au fost pe măsură și fiecare bucătar a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a-și ajuta echipa și pentru a impresiona juriul.

Juriu format din fermieri în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, juriul este format din fermieri și oameni de afaceri în domeniul agricultuii.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum a apărut

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în platou și a dezvăluit invitaților ce temă de gătit au avut concurenții în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Juriu format din fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Juriu format din fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Juriu format din fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Farfurie după farfurie, invitații speciali au degustat și au analizat atent fiecare preparat gătit de bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Miza este uriașă, căci echipa care primește cele mai multe puncte ajunge direct în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, în timp ce restul concurenților intră la un duel ce va aduce, în mod inevitabil, o eliminare.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. A treia amuletă folosită de Florin Dumitrescu! Ce „lovitură” a dat rivalilor... Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Degustare complicată! Cei trei chefi au gătit pere, așa că decizia e una grea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x