Antena Căutare

„Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață cu peste 2 milioane de telespectatori la nivelul țării

Seara de marți, 21 februarie, a fost tot a celor trei chefi: emisiunea „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de vârstă, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.

Seara de marți, 21 februarie, a fost tot a celor trei chefi: emisiunea „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de vârstă, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.

În intervalul în care a fost difuzată cea de-a patra ediție, 20.29-23.31, „Chefi la cuțite” nu a avut rival. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 12,7 puncte de rating și 29,9 % cota de piață, în vreme ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,7 puncte de rating și 13,5 % cota de piață. Emisiunea a fost lider de piață și la orașe, cu o medie de 9,6 puncte de rating și 20,1 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 4,4 puncte de rating și 9,2 % cota de piață.

Iar la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a condus cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 18,9 % cota de piață, Pro Tv ocupând tot locul al treilea, după Kanal D, cu 4,8 puncte de rating și 10,5 procente din cota de piață. În minutul de aur atins pe publicul comercial la 22.36, „Chefi la cuțite” obținea u vârf de audiență de 15,8 puncte de rating și 37,3 % cota de piață, de aproape 5 ori mai mult decât avea tot atunci Pro Tv – 3,4 puncte de rating și 8 % cota de piață.

O nouă ediție, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii au avut parte și marți seara de momente inedite. Au fost de-a dreptul surprinși să constate că le place un desert raw vegan, cu ciocolată vegană și pere, cu care s-a prezentat un concurent, au fost cuceriți de supa de pepene galben gătită de un român care lucrează ca bucătar în Anglia și a gătit pentru Roman Abramovici și Naomi Campbell și au fost foarte bucuroși să dea trei cuțite pentru un preparat cu ton și piure de napi cu totul și cu totul surprinzător.

Marți seara nu au lipsit nici momentele amuzante, pentru că Biloi de la Mangalia a arătat că mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Florin Medeleanu este lăutar și improvizează versuri în funcție de context. Iar în ediția de marți seara s-a aliat cu chefii Bontea și Dumitrescu pentru a-l spurprinde pe chef Scărlătescu cu o dedicație muzicală în culise, cu versuri compuse special pentru el, pline de umor.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 21 februarie 2017

Probleme la masa juriului! Replici acide între Dumitrescu și Scărlătescu: "- Atât poți, mă, să înjuri?” ”- Stăteai ... VĂ MULŢUMIM! "Chefi la cuţite", din nou în fruntea audientelor. Care a fost minutul de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x