Antena Căutare

Chefi la cuțite. Battle 1. Regulile sezonului, surprinzătoare pentru cei trei chefi: Va fi pe viață și pe moarte!

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, a ajuns la prima etapă de battle-uri. Iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu intră pentru prima dată în bucătărie, alături de echipele alese. De data aceasta, jurații încep războiul culinar cu trupe gata formate, familii, în care și-au pus încrederea că pot face spectacol în farfurie. Iar noile reguli îi iau prin surprindere!

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, a ajuns la prima etapă de battle-uri. Iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu intră pentru prima dată în bucătărie, alături de echipele alese. De data aceasta, jurații încep războiul culinar cu trupe gata formate, familii, în care și-au pus încrederea că pot face spectacol în farfurie. Iar noile reguli îi iau prin surprindere!

Gina Pistol le explică regulile acestui sezon special. Fiecare echipă va găti două preparate, iar la unul dintre ele va participa și cheful lor. Astfel fiecare jurat va sta la bancul de lucru alături de una dintre cele trei familii alese.

Lupta se dă între familia Bucci, din echipa mov condusă de chef Sorin Bontea, familia Burlacu, parte din echipa galbenă a lui chef Florin Dumitrescu, și familia Dinh, aliații în roșu ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Tigaia folosită de concurenții Chefi la cuțite poate să fie a ta! Răspunde la o întrebare și intră în concurs!... Chefi la cuțite. Battle 1. Picnicul în familie, prima probă din acest sezon. Chefii gătesc cot la cot cu concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x