Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Degustă salate, dar "taie" în carne vie! Chefii jurizează prima probă din Bootcamp: "Ai vrut Caesar, ți-a ieșit o Cleopatră"

 
+4 click pentru
galerie

Doar două probe îi mai despart pe cei mai talentați bucătari de experiența în tunici colorate din bucătăria ”Chefi la cuțite”. Prima provocare din Bootcamp a restabilit rândurile la bancul de lucru.

Astfel, cei 120 de concurenți ce au impresionat în audițiile pe nevăzute și au primit un cuțit din partea chefilor au avut ocazia să demonstreze că pot găti excepțional o salată ca fel principal. Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului sunt trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs.

După cele 50 de minute pe care le-au avut la dispoziție, cei 120 de concurenți au pus pe mese 120 de salate, iar chefii au trecut pe la fiecare și au jurizat preparatele.

"E foarte greu să guști peste 100 de salate. E foarte greu, pentru că poți să treci pe lângă un concurent extrem de talentat care nu a reușit să exceleze în acest moment", mărturisește Scărlătescu. 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI