Antena Căutare

Tema zilei îl avantajează pe Scărlătescu? Echipele pregătesc cârnați în stil propriu, însă chefii sunt contrariați: "Singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu."

Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la "Chefi la Cuțite". Concurenții trebuie să pregătească o cină festivă pentru parașutiști.

Tema zilei îl avantajează pe Scărlătescu? Echipele pregătesc cârnați în stil propriu, însă chefii sunt contrariați: "Singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu."
Echipele pregătesc cârnați în stil propriu

Admirabila prezentatoare învăluie în mister tema zilei, crează o poveste care ridică tensiunea dintre concurenți și menține suspansul la cote absolute dând mici indicii despre preparatul minune.

"Cercetătorii culinari spun că a fost inventat din două motive. Primul: să-l folosim și să nu risipim nici cea mai mică bucățică de carne și al doilea: dacă este sărat și afumat este mai ușor de păstrat și merge mai bine o bere", încheie Gina.

Astăzi echipele intră într-o nouă bătălie pregătind cârnați după propriile rețete!

Florin Dumitrescu este intrigat și puțin nemulțumit pentru că, spune el, de departe, dintre toți trei Chefi, singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu.

Este oare un avantaj pentru chef Scărlătescu?

"Toată viața mi-au plăcut tocăturile. Chiar eu am avut la un moment dat niște cârnați foarte interesanți pe piață.", spune chef Scărlătescu

Preparatul va fi jurizat de iubitorii cerului, parașutiștii!

Amalia Bellantoni, ia "taurul" de coarne! Aceasta vrea să schimbe logo-ul echipei albastre! "Vreau ceva c... Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi la Chefi la cuțite:"Băăă, nu cum e, bun sau prost!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x