Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Tema zilei îl avantajează pe Scărlătescu? Echipele pregătesc cârnați în stil propriu, însă chefii sunt contrariați: "Singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu."

Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la "Chefi la Cuțite". Concurenții trebuie să pregătească o cină festivă pentru parașutiști.

Echipele pregătesc cârnați în stil propriu

Admirabila prezentatoare învăluie în mister tema zilei, crează o poveste care ridică tensiunea dintre concurenți și menține suspansul la cote absolute dând mici indicii despre preparatul minune.

"Cercetătorii culinari spun că a fost inventat din două motive. Primul: să-l folosim și să nu risipim nici cea mai mică bucățică de carne și al doilea: dacă este sărat și afumat este mai ușor de păstrat și merge mai bine o bere", încheie Gina.

Astăzi echipele intră într-o nouă bătălie pregătind cârnați după propriile rețete!

Florin Dumitrescu este intrigat și puțin nemulțumit pentru că, spune el, de departe, dintre toți trei Chefi, singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu.

Este oare un avantaj pentru chef Scărlătescu?

"Toată viața mi-au plăcut tocăturile. Chiar eu am avut la un moment dat niște cârnați foarte interesanți pe piață.", spune chef Scărlătescu

Preparatul va fi jurizat de iubitorii cerului, parașutiștii!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro