Admirabila prezentatoare învăluie în mister tema zilei, crează o poveste care ridică tensiunea dintre concurenți și menține suspansul la cote absolute dând mici indicii despre preparatul minune.
"Cercetătorii culinari spun că a fost inventat din două motive. Primul: să-l folosim și să nu risipim nici cea mai mică bucățică de carne și al doilea: dacă este sărat și afumat este mai ușor de păstrat și merge mai bine o bere", încheie Gina.
Astăzi echipele intră într-o nouă bătălie pregătind cârnați după propriile rețete!
Florin Dumitrescu este intrigat și puțin nemulțumit pentru că, spune el, de departe, dintre toți trei Chefi, singurul care face cârnați în mod profesionist este Cătălin Scărlătescu.
Este oare un avantaj pentru chef Scărlătescu?
"Toată viața mi-au plăcut tocăturile. Chiar eu am avut la un moment dat niște cârnați foarte interesanți pe piață.", spune chef Scărlătescu
Preparatul va fi jurizat de iubitorii cerului, parașutiștii!