Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Ce a făcut Cătălin Scărlătescu, înainte să devină bucătar celebru! „Eram în Marea Chinei și la un moment dat...”

În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire.

În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire.

Chef Cătălin Scărlătescu face ravagii printre femei, iar acum vorbeşte, pentru prima dată, despre marea lui dragoste! Ce altă pasiune mai are juratul emisiunii Chefi la cuțite?

Marea iubire a lui Cătălin Scărlătescu este navigatul: „Eu, acum foarte mulți ani de zile, am navigat pe nave mai mari, de comerț. Barca pe care am fost eu avea 137 de metri lungime și 48 de metri lățime. În Marea Chinei ne-a prins Nelson.

Nu am avut rezervoarele curățate, s-a rupt niște păcură de pe marginea pereților, s-a blocat motorul principal și am stat vreo patru zile sau cinci fără el (...)”, a povestit Scărlătescu despre unul dintre cele mai periculoase momente din viața sa „pe mare”!

Cum a scăpat din această situație Cătălin Scărlătescu și ce alte detalii incredibile a mai dezvăluit? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube