Antena Căutare

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, scandal ca în filmele de Oscar. „O să se bată!”

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bondea fac un scandal în bucătăria Chef la Cuțite ca în filmele de Oscar. ”O să se bată!”, spune unul dintre concurenți.

„Ce e bă nene murdar? Ne-a schimbat nebunul, nu am mai avut timp să strângem pe acolo” , declară chef Florin Dumitrescu.

„Când eu îți las totul organizat tu îmi faci viața și mai grea, îmi pui blat pe masă ca să cred că vrei să faci tort.” , contrazice chef Sorin Bontea.

Cei doi chefi, Dumitrescu și Bontea au încercat să creeze o ceartă pentru a reuși să se îndrume și să înțeleagă ce a dorit să gătească celălalt.

„Această ceartă a fost singura modalitate prin care eu și Bontea am reușit să comunicăm” , explică chef Dumitrescu. „Ne dădeam informații cine, ce a gătit, unde sunt, ce mai este de făcut.” , adăugă chef Bontea.

Însă, Scărlătescu s-a prins și le-a interzis celor doi să mai vorbească. „De aici încolo e descalificare, liniște între voi”.

„Am început să le ansamblăm, am început să adăugăm ce credeam că lipsește” , declară Paul.

În bucătăria Chefi la cuțite, ca la sala de forță. Paul Niculescu: „Simțeam că mi se dublează brațul”... Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa de la Radio ZU: Asta zici că este gumă de mestecat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x