Antena Căutare

Chefilor li s-a pus în farfurie zăpadă, pinguini și flori! Gestul concurentului i-a lăsat cu gura căscată pe toți! "Vreau să trag un semnal de alarmă"

Vasile Dărămuş, un poliţist local care a venit să tragă un semn de alarmă cu preparatul lui, în ceea ce proveşte încălzirea globală!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Vasile Dărămuş, un poliţist local a impresionat întregul platou al emisiunii! S-a prezentat în fața chefilor cu farfurie în care se află un iglu, doi oameni de zăpadă, doi pinguini, zăpadă și flori!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Vasile este polițist local în Alba Iulia și vrea să le spună o poveste chefilor! Povestea lui va fi prezentată prin farfuria pe care o va face!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Crede că va impresiona cu siguranță pentru că a făcut artă din mâncare! "Cu acest preparat încerc să trag un semnal de alarmă asupra încălzirii globale."

Află dacă a trecut sau nu mai departe!

Cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România, dau testul culinar la Chefi la cuţite! Au gătit trei feluri de mân... Rodica a venit cu cel mai simplu preparat în fața chefilor! Florin Dumitrescu reacționează: "Așa ceva în 2019 la Ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x