Antena Căutare

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bondea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii au jurizat prima farfurie cu sweet chili gătită de către un concurent al echipei verzi. „A folosit mult ghimbir, iar carnea este scoasă din sos”

A doua farfurie a avut gouda și a fost gătită de către o persoană din echipa mov, cea a lui Cătălin Scărlătescu. „Arată frumușel farfuria, foarte inspirat”

A treia farfurie a fost gătită de către un concurent al echipei albastre care a folosit bere neagră. „Mă enervează puțin săratul ăla”

A patra farfurie a fost gătită de către un concurent al echipei mov, cea a lui Cătălin Scărlătescu, în care a fost folosit brânză gouda. „E în regulă, e în temă”

A cincea farfurie este gătită de către un concurent al echipei verzi, cea a lui Sorin Bontea, iar concurentul a folosit sweet chili. „Legumule nu deranjează cu nimic și șalăul este gătit cum trebuie”

Cea de-a șasea farfurie este gătită de un concurent al echipei verzi, care a folosit ingredientul bere neagră. „E o farfurie care te duce și într-o zonă de desert, berea neagră pune în evidență cam tot în farfurie.”

A șaptea farfurie a fost gătită de către ultimul concurent al echipei mov, cea a lui Cătălin Scărlătescu, în care a fost folosit ingredientul wasabi. „Așa wasabi cuminte nu am mai mâncat niciodată”

A opta farfurie, ultima, este gătită de către un concurent al echipei albastre, cea a lui Florin Dumitrescu, în care a fost folosit ca ingredient, berea neagră.

Gest neașteptat la Chefi la cuțite. Daniel Budai a mâncat scrisoarea primită de la familia lui!... Daniel Budai și Irina Onescu, eliminați de la Chefi la Cuțite! Chef Sorin Bontea a făcut un gest deosebit pentru Bobi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x